≫ 

Exit, finale: Nastupi za pamćenje Rundeka, Lajbaha, Masima Savića, Solomona i Dejvida Gete

Sjajnu atmosferu napravio je upravo Dejvid Geta, koji se posle godinu dana pauze vratio na muzičku scenu, i nastupom još jednom oduševio publiku

  • 1

Poslednje veče na Exitu bilo je pođednako uzbudljivo kao i prethodnih nekoliko i publika je do ranih jutarnjih sati uživala u muzici omiljenih izvođača.

Četvrto veče festivala obeležili su nastupi Darka Rundeka, Masima Savića, Lajbaha, jednog od najvećih svetski di-džejeva Dejvida Gete, ali i mnogih drugih domaćih, regionalnih i svetskih muzičkih zvezda.

Sjajnu atmosferu napravio je upravo Dejvid Geta, koji se posle godinu dana pauze vratio na muzičku scenu, i nastupom još jednom oduševio publiku.

- Prošle godine, za vreme lokdauna, pokušao sam da svoje vreme učinim produktivnim, ja sam hiperaktivna osoba. Uradio sam dve stvari - bavio sam se humanitarnim radom tokom pandemije, pokušao sam da pomognem ljudima kojima je trebala pomoć. Sakupili smo prilično mnogo novca, kako bismo pomogli deci i ljudima kojima je trebala pomoć, za vreme pandemije. Takođe, po prvi put u 20 godina nisam putovao toliko, pa sam napravio mnogo muzike - rekao je Geta.

Nastupom Solomona, koji je trajao do jutarnjih časova, završen je ovogodišnji festival, a Exit je ispisao još jednu stranicu svoje, ali i globalne muzičke istorije.

Video: Geta: Toliko sam stvarao tokom pandemije, da su me zamolili da prestanem

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA