≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Senidah, MC Sajsi i Mimi Mercedes zablistale na Gorki list main stage-u EXIT festivala

Vreme čitanja: oko 1 min.

Senidah, sa svojim neponovljivim stilom i magnetnom harizmom, preplavila je scenu kao divlji talas

  • 1

EXIT festival, jedan od najprestižnijih muzičkih događaja Evrope, pružio je večeras fanovima još jedno fantastično veče kada su tri nezaustavljive dame balkanske muzičke scene, Senidah, MC Sajsi i Mimi Mercedes, osvojile glavnu scenu - Gorki list Main Stage.

Senidah, sa svojim neponovljivim stilom i magnetnom harizmom, preplavila je scenu kao divlji talas. Ova pevačica, koja je u poslednjih nekoliko godina stekla izuzetnu popularnost u regionu, još jednom je dokazala zašto je jedna od najtraženijih umetnica današnjice. Njen hibridni zvuk, koji kombinuje moderni pop, RnB i balkansku muziku, kucao je u srcima hiljada posetilaca.

Senidin nastup bio je vatreni koktel njenih najpoznatijih hitova. Pesme poput "Slađana" i "Četiri strane sveta" preplavile su prostor ispod zvezdanog neba, dok su se melodije pretapale u ritam pulsirajućeg EXIT festivala. Senidah se predstavila u svom prepoznatljivom stilu, donoseći na scenu pravu muzičku oluju koja je uspela da oduševi i najzahtevnije fanove.

Senidah, Exit 2023 Foto: Nikola Anđić

MC Sajsi i Mimi Mercedes, dve snažne figure muzičke scene, nisu zaostajale. MC Sajsi, poznata po svom jedinstvenom zvuku i ekstravagantnim kostimima, donela je neuporedivu energiju na scenu, dok je i Mimi Mercedes, poznata po tome što gura granice muzičke scene, zapalila publiku.

Ova noć će se, sigurno, upisati u istoriju EXIT festivala kao trenutak kada su dame osvojile main stage.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lena

    9. jul 2023 | 10:30

    Da li ste vi pri sebi?! Pa svako normalan ce vam reci da je Exit propao ove godine bas ovakvih muzickih ,,pojava" i horor izvodjaca. Publika je imala prosek od 16 godina ali bukvalno, tako da mozete slobodno dovesti i Indiru sledece godine. Sramota! PROPAST.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA