Vreme čitanja: oko 2 min.

Najmlađi i najstariji posetilac u Exitovom hramu elektronske muzike!

Vreme čitanja: oko 2 min.

„Prvi put sa ocem na jutrenje!“ – objavio je Dušan Kovačević na svom Instagram profilu

  • 1
Dušan Kovačević Foto: Instagram/dusan_exit

EXIT je i ove godine, u nedelji iza nas, oduševio i rasplesao preko 200.000 fanova širom sveta, a na zatvaranju festivala u ponedeljak ujutru na mts Dance Areni bio je i osnivač i direktor Dušan Kovačević i to u sjajnom društvu – pridružili su mu se njegov otac Ilija i sin Noa! Oni su na najveću žurku za pamćenje stigli ujutru, nakon što su se dobro naspavali, znajući da se spektakularna završnica ne propušta!

„Prvi put sa ocem na jutrenje!“ – objavio je Dušan Kovačević na svom Instagram profilu, uz zajedničke fotografije sa Exita sa svojim ocem Ilijom i sinom Noom. Tri generacije Kovačevića našle su se na mts Dance Areni u svitanje uz kolektiv Keinemusik, na zatvaranju ovogodišnjeg izdanja festivala.

Noi je ovo bio prvi put da se ranim jutrom nađe na ovoj bini, pa je sa sobom imao plakat sa natpisom „Mama, dobro sam“, iako je od najranijeg uzrasta sa ostatkom porodice Kovačević obilazio festival. On je na svom prvom Exitu bio 2015. godine, kao jednomesečna beba i najmađi posetilac festivala! Te godine njegova kratka poseta tokom dana prekinula je tonsku probu grupe Faithless, na šta je jedan od osnivača sastava, Rollo Armstrong prokomentarisao da „nema nikakvih problema, jer najveće zvezde imaju pravo da binu koriste kada god požele“, aludirajući tako na natpis koji je stajao na Noinoj majici – „Najveća zvezda ove godine“!

Ilija Kovačević, redovni profesor Univerziteta u Novom Sadu i otac osnivača i direktora festivala, već je iskusni posetilac Exita! Godinama nije propustio nijedan festivalski dan, uglavnom dolazeći u ranijim večernjim časovima na glavnu festivalsku binu, a pre dve godine odlučio je da poseti mts Dance Arenu, nakon prospavane noći i nedeljnog doručka, kada je za vreme nastupa Nine Kraviz „ukrao“ ovacije publike! Ove godine vratio se na isto mesto u pratnji unuka Noe.

Porodica Kovačević – Dušan, Ivana, Lav, Noa i Atina su tokom četiri festivalska dana predveče provodili vreme zajedno širom Petrovaradinske tvrđave, a posebno je zanimljivo što je namjlađa članica, tromesečna Atina Ljubav Kovačević, „svratila“ na kratko da zajedno sa svojim tatom otvori ovogodišnji EXIT festival, a on ju je tom prilikom predstavio kao „pravo božanstvo koje je na svet došlo kako bi nas obasjalo svojom ljubavi i svetlošću“.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA