Vreme čitanja: oko 3 min.

John Newman i Burak Yeter uz Konstraktu stižu na Exitov spektakl u Strumici, ulaz slobodan

Vreme čitanja: oko 3 min.

Za sve zainteresovane posetioce koji ovaj spektakularni događaj žele da dožive na najvišem nivou u prodaji VIP ulaznice po ceni od 3,100 MKD

  • 0
Džon Njuman Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na drugo izdanje Get EXITed događaja u Gradskom parku u Strumici 7. septembra stižu uzbudljiva svetska i regionalna muzička imena! Na ovom Exitovom spektaklu, koji je prošle godine posetilo više od 20.000 ljudi, nastupiće mega zvezda – jedinstveni producent, pevač, tekstopisac i DJ John Newman, koji godinama suvereno nosi titulu pop i soul zvezde! U Strumicu stiže i tvorac najvećih svetskih hitova Burak Yeter, koji je na ovogodišnjem EXIT festivalu spektakularnim nastupom do jutra držao desetine hiljada rasplesanih fanova ispred Gorki List Glavne bine. Oni se pridružuju neponovljivoj Konstrakti, dok će još imena biti objavljeno ubrzo. Strumički Get EXITed organizuje EXIT tim u saradnji sa opštinom Strumica, ulaz je slobodan, dok su za posetioce koji ovaj spektakularni događaj žele da dožive na najvišem nivou u prodaji VIP ulaznice po ceni od 3,100 MKD.

„Od prvog Exita, gosti iz Severne Makedonije su bili među najbrojnijim i posebno nam je zadovoljstvo da još jednom donesemo moćnu energiju EXIT festivala u Strumicu. Prošlogodišnje izdanje je zaista prevazišlo sva očekivanja, za vreme događaja nije bilo slobodnog smeštaja u okolini Strumice, turisti su došli iz celog regiona, a 7. septembra uz najveća globalna i regionalna muzička imena nastavljamo u još jačem ritmu“, najavljuje osnivač i direktor EXIT festivala Dušan Kovačević.

John Newman, suverena pop/soul zvezda sa preko 2,5 milijade strimova i čak devet sjajnih pesama koje su bile broj 1 na svetskim top listama u Strumicu donosi svoj specijalni hibridni nastup, u okviru kog će izvoditi svoje najveće hitove. Iza sebe ima saradnje sa liderima muzičkog sveta, među kojima su David Guetta, Calvin Harris, Alesso, Rudimental, Sigala, Nile Rodgers, Galantis i Kygo. Doživeo je nastupe koji redefinišu karijeru, poput zatvaranja festivala Coachella sa Calvinom Harrisom, i priredio spektakularna lajv izvođenja na događajima svetske klase, među kojima su EXIT i Glastonbury. Samo što je objavio pesmu „Call Your Name“ sa Alessom, kojoj je predodređena sudbina globalnog hita i koja je proglašena za pesmu neverovatnog Tomorrowland festivala! Iza Newmana su pesme koje zna ceo svet, poput „Blame“ (feat. Calvin Harris), „Love Me Again“, „If You Really Love Me“ (feat. David Guetta), „Feel The Love“ i „Not Giving In“ (feat. Rudimental), „Cheating“ i mnoge druge.

Džon Njuman Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Program svojim izuzetnim hitovima pojačava i Burak Yeter, turski producent, hitmejker i DJ sa gotovo milijardom strimova samo na YouTube-u. Deceniju unazad pesme „Crash“, „Friday Night“, „Happy“, „Oh My My“ osvajaju planetu, radijski etar i festivalske pozornice, dok je „Tuesday“ zavredila platinastu plaketu u više zemalja, a stvorio je i veoma zapažen remiks za predivnu pesmu „My Life Is Going On“. Nastupio je na ovogodišnjem EXIT festivalu, na Gorki List Glavnoj bini, i tom prilikom još jednom potvrdio status mega zvezde koja stvara atmosferu i energiju za hiljade i hiljade ljudi.

Konstrakta je bila prvo najavljeno ime ovog novog izdanje Get EXITed događaja. Jedna od najizuzetnijih muzičarki naših prostora i šire, osvojila je ceo svet pesmom „In Corpore Sano“, što je bacilo zasluženo svetlo na njenu genijalnost. Onima koji nisu ranije pratili njen samostalni rad donela je potpuno osveženje i autentičnost, ali i iznenađenost. „In corpore sano“ je deo projekta „Triptih“, u kojem su i pesme „Nobl“ i „Mekano“, a autorka svih tekstova je Konstrakta. Usledio je još jedan triptih – „Evo, obećavam“, koji je potvrdio posebnost Konstrakte i njenog tima, kao i visoke vizuelne i muziče standarde koje su postavili, uz slanje jakih i osvešćujućih društvenih poruka.

John Newman, Burak Yeter i Konstrakta doneće raznovrsnost i kvalitetan zvuk u predivni strumički Gradski park, a još imena će biti objavljeno uskoro! Ulaz na veliku Get EXITed žurku je slobodan, dok su za sve zainteresovane posetioce koji ovaj spektakularni događaj žele da dožive na najvišem nivou u prodaji VIP ulaznice po ceni od 3,100 MKD.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA