Vreme čitanja: oko 2 min.

EXIT pokreće svoju izdavačku kuću "EXIT Soundscape" i najavljuje prvo izdanje "Space Motion & JES - Universe"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prvo izdanje stiže već 1. septembra, a u pitanju je traka „Universe“, ostvarenje jednog od najuspešnijih svetskih producenata - Space Motiona

  • 0
Exit Foto: EXIT promo

EXIT festival nedavno je pokrenuo Music & Talent Office pod nazivom EXIT Echosystem, sa ciljem da perspektivnim i talentovanim muzičarima sa naših prostora i šire pruži sveobuhvatnu podršku i šansu da razviju uspešne svetske karijere! U okviru iste platforme, EXIT sada pokreće i izdavačku kuću pod nazivom EXIT Soundscape!

Prvo izdanje stiže već 1. septembra, a u pitanju je traka „Universe“, ostvarenje jednog od najuspešnijih svetskih producenata - Space Motiona, koji je prošle godine zauzeo visoko drugo mesto na Beatportovoj listi najboljih artista u melodic techno žanru. Ova kolaboracija predstavlja još jednu u nizu saradnji najuspešnijih domaćih brendova, a na ovaj način EXIT je ponovo pokazao želju da podrži kako mlade talente tako i naše najkvalitetnije umetnike u svetskoj muzičkoj industriji.

Space Motion-ova nova traka u saradnji sa britanskom umetnicom JES, a ujedno i debi za EXIT Soundscape nosi naziv „Universe“, što je ove godine bila i glavna tema EXIT festivala, dok je spot za ovu traku sniman upravo na Exitovoj mts Dance Areni! Upravo ovim povodom Space Motion će 17. avgusta sa početkom u 20 časova biti gost u podcastu „ASOT“ (A State of Trance Podcast) čiji je host Armin van Buuren. U okviru istog gostovanja će govoriti više o pesmi i izdanju, ali i premijerno pustiti „Universe“ traku, koja će se emitovati na Armin van Buurenovom YouTube kanalu, kao i na A State of Trance YouTube kanalu, dok su pre-save linkovi dostupni na striming servisima Spotify i Apple Music putem linka. Trance diva i hitmejkerka JES sa kojom će Space Motion i izbaciti ovu traku, radila je sa brojnim poznatim imenima svetske elektronske scene kao što su Tiesto, Paul van Dyk, Gabriel & Dresden i brojni drugi, a čak tri puta bila je nominovana za Grammy.

Exit Foto: EXIT promo

Space Motion i EXIT festival već godinama imaju posebnu konekciju, budući da ovaj globalno poznat DJ i producent, kao i festival dolaze iz Novog Sada. Upravo u tom tonu, saradnja na još većem nivou dogovorena je na obostrano zadovoljstvo. EXIT Soundscape izdavačka kuća sklopila je i partnerstvo sa globalnim digitalnim distrubuterom Paradise Worldwide. Ova kompanija iz Berlina kroz muzičku distribuciju, digitalnu strategiju i izdavaštvo sarađuje sa brojnim izvođačima i izdavačkim kućama širom sveta.

EXIT je nedavno, sa namerom da u punom potencijalu iskoristi svoj uticaj u muzičkom biznisu i bliske kontakte sa vodećim svetskim muzičkim i buking agencijama lansirao platformu kroz koju će globalnim muzičkim zvezdama u nastajanju pružati sveobuhvatnu podršku u razvoju njihove karijere, i to po principu 360° menadžmenta! Nekoliko dana nakon prvog predstavljanja EXIT Music & Talent Office-a pod nazivom EXIT Echosystem, najavljeno je i prvo ime ispred ovog sveobuhvatnog centra za razvoj globalnih muzičkih zvezda – novosadska producentkinja i DJ-ica Lanna, jedna od najperspektivnijih mladih nada elektronske scene!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA