≫ 

"Doctor Sleep" vraća nas u jezivi svet "Isijavanja": Pogledajte trejler za nastavak kultnog filma

Glavna uloga poverena je Evanu Mekgregoru, dok je reditelj i scenarista filma Majk Flenagan. Očekivanja su velika

  • 0

U godinama koje dolaze nakon radnje "Isijavanja", sada odrasli Deni Torens upoznaje devojčicu sličnih moći, dok pokušava da je spase od kulta znanog kao Pravi čvor, čiji članovi love decu sa darom, kako bi ostali besmrtni.

Ovo je ukratko scenario za film "Doctor Sleep", nastavak filma "Isijavanje", koji bi u bioskopima trebalo da se pojavi 8. novembra. "Doktor Sleep" stiže 39 godina nakon klasika Stenlija Kjubrika, po mišljanju mnogih, jednog od najboljih horor filmova ikada.

Baš kao i "Isijavanje", film je rađen po romanu Stivena Kinga "Dr Sleep", koji prati članove kulta Pravi čvor, kvazibesmrtne ljude, koji se hrane "parom" koju proizvode deca sa isijavanjem, dok ih polako muče do smrti.

Glavna uloga poverena je Evanu Mekgregoru, dok je reditelj i scenarista filma Majk Flenagan. Očekivanja su velika, ali Flenegan je već jednom uspešno ekranizovao Kingov roman  - "Džeraldovu igru" (Gerald's game) iz 2017. godine. Uz to, Flenegan je vrlo hvaljen zbog horor serije "Ukleta kuća na brdu" (The Haunting of Hill House), koja se emitovala prošle godine.

Izazov bi mogla da bude činjenica da, iako i publika i kritičari obožavaju "Isijavanje", poznato je da je Stiven King mrzeo šta je Stenli Kjubrik napravio od njegove priče. Kako će reagovati na "Doctor Sleep" saznaćemo na zimu, kada se film nađe u bioskopima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA