≫ 

Kventin Tarantino otkrio koji mu je omiljeni Marvelov film

Priznao je i da još nije pogledao poslednji deo Osvetnika

  • 0

Ako ste ikada gledali bilo koji intervju Kventina Tarantina, jasno vam je da je on prosto zaluđen sedmom umetnošću. Čini se da je pogledao sve što je ikada snimljeno, a ne libi se da iznese svoje mišljenje o filmovima svojih kolega, ali i da ponudi svoje liste najboljih ostvarenja.

Budući da će uskoro (26. jula) početi da se prikazuje njegov novi film "Bilo jednom u Holivudu", Tarantino je uveliko krenuo da promoviše ovo ostvarenje što, naravno, uključuje i davanje intervjua predstavnicima medija. U jednom od njih za magazin Empire, Tarantino je komentarisao popularne Marvelove superherojske filmove.

On je priznao da još nije gledao film "Osvetnici - Kraj" igre jer još uvek treba da popuni rupe sa ostalim Marvelovim filmovima koje je propustio.

Kada ga je novinar pitao koji mu je omiljeni superherojski film iz ovog serijala, Tarantino je za svog favorita izabrao "Tor: Ragnarok" (2017), poslednji nastavak sage o nordijskom bogu groma.

Budući da je ovaj film pun dobrih i zabavnih dijaloga, što je Tarantinova specijalnost, to i nije toliko iznenađenje.

VIDEO: kventin bi mogao da ubaci ovu napravu u svoj sledeći film ako je prethodno ne uzme Betmen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA