≫ 

Igrani film "Mulan" stiže bez jednog od omiljenih likova crtaća. I to nije jedina promena (TREJLER)

Preci ovaj put nisu poslali ni zmaja, ni guštera

  • 0
Mulan film Foto: Disney

Prvi trejler Diznijevog filma "Mulan" objavljen je u nedelju veče, čime je još jedan animirani klasik dobio svoju igranu verziju. Dok nas trejler vraća na crtać, borbe u snegu, susret sa provodadžikom i čuvenu pesmu "Please bring honour to us all", odsustvo jednog lika nas od te poznate priče upadljivo odvaja. 

Film će se, kao i crtani, vrteti oko devojke koja se pretvara da je muškarac u kineskoj narodnoj vojsci i postaje jedan od njenih najvećih ratnika. No, za razliku od animirane avanture, u kojoj je Mulan bila praćena svojim porodičnim zmajem (preduhoviti Edi Marfi), u ovoj verziji će morati da se snađe bez Mušua

Mušu se ne pojavljuje u trejleru, čime je nagovešteno da ga u filmu i neće biti. Reakcije fanova su različite: jednima je drago što će Mulan samostalno proživeti svoju avanturu, dok drugi samo žele da vide jednog od najvoljenijih junaka svog detinjstva (ko će da kaže: "Sramota za celu porodicu, sramota za tebe, sramota za tvoju kravu", ko?).

Šuška se da bi Mušu mogao da se pojavi kao feniks, ali u IMDB listi glumaca ne navodi se da ijedan igra lika sa imenom najmanjeg zmaja.

I to nije jedina promena - film izgleda neće sadržati  nijednu pesmu iz crtaća. Ni "I'll Make a Man Out of You", ni "Refelction", ni pomenutu "Please bring honour to us all"...

via GIPHY

Kako je reditelj Niki Karo rekao još u 2017. godini, rimejk "Mulan" biće film "o borilačkim veštinama, ali za devojke". Ako se pesme iz crtaća pojave, to će biti samo u instrumental verziji.

Pa, pesme ne mogu biti bolje nego što jesu, a teško da bi iko mogao da Edi Marfija nadmaši kao Mušua... Možda ono što je savršeno i ne treba dirati. Trejler u svakom slučaju nagoveštava dobar film, estetski prelep. Da li će on zadovoljiti ta očekivanja, ostaje da se vidi 27. marta 2020. godine kada bi trebalo da stigne u bioskope.

VIDEO: Dečak se toliko uživeo u crtać da je postao ratnik!

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA