≫ 

Negde iznad duge: Rene Zelveger je Džudi Garland u poslednjim mesecima pre smrti dive (TREJLER)

U filmu kome se Lajza Mineli protivi videćemo neka dobro poznata lica iz "Černobilja" i "Igre prestola"

  • 0
Rene Zelveger kao Džudi Garland Printskrin: Youtube/Movie clips

Rene Zelveger predstavila je burne i izvanredne poslednje trenutke karijere Džudi Garland u filmu "Džudi" koji bi u bioskopima trebalo da se nađe 27. septembra.

Film se bavi petonedeljnim boravkom čuvene pevačice i glumice u Londonu u zimu 1968. godine, samo nekoliko meseci pre njene smrti. Pre nego što je otišla u London, kako se i u trejleru kaže, Garlandova je bila bez novca, u nemogućnosti da nađe posao u Americi, borila se sa zavisnošću i istovremeno trudila da brine o svojoj deci.

- Kažeš da treba da napustim svoju decu, kako bih zaradila dovoljno novca da budem sa svojom decom? - pita njen lik u ovom filmu.

Osim tog uvoda trejler nasumično prikazuje trenutke tokom nastupa u Engleskoj, Džudi kako ostavlja publiku bez daha, ali ih i nervira. Priča dodiruje i njenu romansu sa Mikijem Dinom (Fin Vitrok), koji će postati njen peti muž.

U filmu "Džudi" naći će se i neke od najpoznatijih pesama Garlandove, uključujući i evergrin iz "Čarobnjaka iz Oza" - "Negde iznad duge" (Somewhere Over the Rainbow).

Džudi Garland i Miki Runi 1963. Džudi Garland i Miki Runi Foto: Tanjug/AP

Film je režirao Rupert Guld, a osim Zelveger (za koju se već iz trejlera vidi da je uradila sjajan posao), uloge tumače i Rufus Suel, koji igra Džudinog trećeg muža Sida Lufta, kao i Džesi Bakli, koja je "sveže lice" iz serije "Černobilj". Fanovi "Igre prestola" odmah će prepoznati Lijanu Mormont, tačnije glumicu Belu Remzi u ulozi Lorne Luft, Džudine mlađe ćerke. Prvu, poznatiju ćerku Lajzu Mineli predstaviće Džema-Li Devero. Inače, Mineli nije baš srećna što je ovaj film snimljen.

Džudi Garland umrla je u junu 1969, kada joj je bilo svega 47 godina, nakon što je slučajno uzela preveliku dozu barbiturata.

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA