Proslavila se ulogom u "Profesionalcu", a danas ima jedan zahtev: Ne pristajem da glumim nečiju mamu

"Jednostavno mi je neprijatan osećaj da se pravim da sam mama deteta koje nije moje dete"

  • 1

Natali Portman (38) će u predstojećem filmu "Lucy in the sky" tumačiti lik astronautkinje koja se vratila na Zemlju nakon teške misije u svemiru.

A, komentarišući svoju karijeru i mnogobrojne uloge u intervjuu za britanski magazin "Harper's Bazaar", glumica je istakla da odbija da glumi nečiju majku na velikim ekranima, kao i da se konstantno bori protiv stereotipa žena na filmu na osnovu njihovog izgleda i godina.

- Jednostavno mi je neprijatan osećaj da se pravim da sam mama nekog deteta koje nije moje dete. Zbog toga radije biram uloge astronauta ili pop zvezde - istakla je ona.

Natali Portman Foto: Tanjug/AP

- Kao žena, neprestano se boriš protiv toga da te vrednuju samo na osnovu izgleda, jer to postaje ružna situacija u kojoj si definisan na osnovu pogleda i mišljenja drugih - zaključila je ona.

Natali je svoju debitantsku ulogu imala već s 13 godina kada je 1994. godine glumila u filmu "Profesionalac", a potom je tumačila lik Džeki Kenedi, a Oskara dobila za performans u filmu "Crni labud". Glumica trenutno radi i na predstojećem Marvelovom filmu, u kojem će biti prvi ženski Tor.

(Telegraf.rs/Mondo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA