• 1

Ćerka Brusa Lija ljuta na Kventina Tarantina: Predstavio je mog oca u filmu kao arogantnog

Šenon Li kaže da može sve da razume, ali ne i da ga u filmu tako tretiraju

  • 1

Ćerka Brus Lija kritikovala je režisera Kventina Tarantina zbog načina na koji je njen otac predstavljen u filmu "Bilo jednom u Holivudu" (Once Upon a Time in Hollywood).

Šenon Li rekla da ju je rastužilo to što je legendarni glumac prikatan kao "arogantni s***nja koji zrači negativnom energijom".

Kako se vidi u trejleru filma, Li izaziva Klifa Buta (Bred Pit) na borbu na setu koja se sprema nakon što se But smeška hvalisanju da se njegove ruke smatraju "smrtonosnim oružjem".

Šenon Li kaže da bi njen otac, kao azijski Amerikanac šezdesetih godina, radio mnogo napornije od samog Buta.

- Mogu da razumem sve razloge koji stoje iza portretisanja likova. Razumem i da su dva lika antiheroji i da je ovo fantazija o tome šta bi bilo... i da oni predstavljaju vreme u kom je bilo mnogo razima i isključivanja. Razumem i da su želeli da naprave fenomenalnim lik Breda Pita, ali nisu morali da ga tretiraju na način na koji ga je beli Holivud tretirao kada je bio živ - rekla je ona.

Pogledajte video: Bred i Adam su veliki holivudski šmekeri, a zbog ovoga ih ne bi poželela nijedna žena

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Mlj1228

    Brus Li je ubijen, kao i njegov sin kasnije, samo ne na isti način. Njihovi mrzitelji su bili onda, ali i danas postoje. Brus Li je još za života postao legenda, i njegovo ime će se zauvek pamtiti, pa zato smeta mrziteljima!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima