• 0

OFPS pozvala NUNS i UNS da se uključe u rešavanje slučaja televizije K9

OFPS navodi da nakon sastanka u maju na kojem je Maja Pavlović, vlasnica televizije K9, razgovarala s premijerkom, Pavlović ne pokazuje nikakav interes da se problem reši

  • 0

Organizacija proizvodača fonograma Srbije (OFPS) pozvala je Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) i Udruženje novinara Srbije (UNS) da se aktivno uključe u rešavanje problema koje to udruženje ima u vezi s neplaćanjem obaveza novosadske televizije K9.

OFPS navodi da nakon sastanka u maju na kojem je Maja Pavlović, vlasnica televizije K9, razgovarala s premijerkom, Pavlović ne pokazuje nikakav interes da se problem reši, te da je međuvremenu istekao rok za žalbu na mnogobrojne presude o obavezama koje nije ispunila prema OFPS.

U OFPS smatraju da nije korektno da se od države očekuje da televiziju K9 oslobodi obaveza koje svi drugi emiteri imaju, a da je istovremeno ta televizija u 2019. na konkursima za sufinasiranje medijskih projekata i od lokalne samouprave dobila milion i po dinara, te pozivaju NUNS i UNS da pomognu u rešavanju problema.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima