≫ 

Krimi-akcija stiže u bioskope: Kako će se prevarant Emili Ratajkovski izvući iz svih spletki?

Dvoje otpadnika će se udružiti da zajedno sprovedu poslednju prevaru

  • 0

Krimi-akcija "Poslednja prevara" reditelja Meta Aseltona sutra stiže u domaće bioskope. Film uvodi publiku u visoko društvo Los Anđelesa, gde se ne štedi na kupovini najpopularnijih umetničkih dela. Posao odlično ide ne samo trgovcima umetničkim delima, već i crnom tržištu na kojem se prodaju ukradene umetnine.

Ivan (Teo Džejms) je nasledio očev unosan posao i postao mladi, uspešni kradljivac umetničkih dela. Takođe je i pasionirani ljubitelj umetničkih dela i želi da promeni profesiju, ali izlazak iz sveta kriminala nikada nije jednostavan.

U tom trenutku u njegov život ulazi Elis (Emili Ratajkovski), glumica i prevarant, koja i sama beži od prošlosti.

Ovo dvoje otpadnika će se udružiti da zajedno sprovedu poslednju prevaru.

Film je sniman širom Los Anđelesa, a Džejms kaže da je jedan od lokacija bila kuća Frenka Sinatre.

- Sam film je na neki način oda tim starim krimi i neo-noar filmovima. LA ima specifično svetlo i veoma je teško snimati, ali smo bili rešeni da uspemo da ga snimimo upravo u ovom gradu. Neverovatno je videti da postoje ljudi koji imaju umetnine nezamislive vrednosti, onaj zeka je na primer prodat za 91 milion dolara - istakao je Džejms.

Rajtakovski kaže da je bilo veoma zabavno snimati film.

- Ne samo zbog toga što sam mogla da nosim toliko perika. Videli smo neverovatne kuće u LA-ju. Jedna od njih je kuća u kojoj je Bijonse snimila jedan spot, što je mene posebno oduševilo. Počela sam i sama da se malo interesujem za umetnost i da pomažem mladim umetnicima u LA-u - rekla je ona.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA