• 2

"Senke nad Balkanom 2" osvojile nagradu publike na Sarajevo film festivalu

Nastavak popularne serije publika je nakon prikazivanja nagradila gromoglasnim aplauzom i ovacijama

  • 2

Najveći broj glasova publike na upravo održanom 25. Sarajevo film festivalu osvojio je nastavak serije "Senke nad Balkanom". 

Premijernom prikazivanju na SFF prisustvovala je autorska i glumačka ekipa, predvodjena rediteljem Draganom Bjelogrlićem, koju je publika nakon prikazivanja nagradila gromoglasnim aplauzom i ovacijama.

Draga sezona “Senki nad Balkanom” doneće nam još ambiciozniji prikaz skrivene istorije Balkana, uz spektakularnu mešavinu akcije i drame, misterije i napetosti, koja će nas voditi od blatnjavih ulica Jatagan male, pa sve do blistavih bečkih koridora vlasti.

I u nastavku, uživaćemo u rolama koje tumače Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Đuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski, ali i u novim likovima koji su dodeljeni Nataši Ninković, Leoni Paraminski, Bogdanu Dikliću, Vesni Trivalić, Marku Grabežu i Igoru Đorđeviću.

Početak emitovanja planiran je od oktobra 2019. ekskluzivno na kanalu NOVA S.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Vule

    Bravo Sarajlije.

  • Ivangm🤯

    Zasad najbolja serija kod nas naravno da ne zaboravimo i Rode i to je dobra serija isto bravo Bjelogrliću sve pohvale....👍💪😃😀

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima