≫ 

I "Maza i Lunja" postali su igrani film, ali zbog njega nećete morati da idete u bioskop

Dizni je 12. novembra rešio da sve gledaoce okupi na svom kanalu

  • 2

Nakon "Kralja lavova", "Aladina" i "Damba" još jedan Diznijev crtani klasik - "Maza i Lunja" dobiće svoju novu verziju kao igrani film, koji će, doduše zaobići bioskope. Njega će moći da gledaju korisnici Diznijevog striming servisa na Dizni Plus kanalu u novembru. 

Tesa Tompson dala je glas koker španijelu Mazi, dok je Džastin Terou simpatični Lunja. Ljudse likove tumačiće Kirši Klemons kao Darling i Tomas Man kao njen muž Džim.

Za razliku od "Kralja lavova" koji je u potpunosti urađen CGI tehnikom (kompjuterski generisane slike), ovde će i glumci imati priliku da se pojave glavom i bradom na ekranu.

Kada je o radnji reč, ne bi trebalo da bude promena u odnosu na klasičnu priču. Vlasnički pas Maza upoznaje lutalicu Lunju i njih dvoje se upuštaju u romantičnu avanturu tokom koje nastaje i jedna od najpoznatijih scena popularne kulture - špagete za večeru.

"Maza i Lunja" premijerno će se emitovati 12. novembra na Dizni Plus kanalu, isti dan kada i serija "Mandalorijan" iz "Ratovi zvezda" univerzuma, kao i mnogi drugi "Ratovi zvezda" i "Marvel" spinofi.

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA