Tajno snimljen film "Breaking bad": Stiže za 2 meseca, a vraćaju se ovi glumci iz serije (TREJLER)

Fanovi se nadaju da će se radnja filma nastaviti na mestu gde se dramatična zadnja epizoda serije završila 2013. godine

  • 8

Nakon što je fanove razveselila vest da je u tajnosti snimljena filmska verzija serije "Breaking Bad" (Čista hemija), koju mnogi smatraju najboljom serijom svih vremena, objavljen je i prvi trejler. Film će se, po svemu sudeći, zvati "El Camino: A Breaking Bad Movie".

Uz najavu je otkriven i datum kad će film biti objavljen - 11. oktobra 2019. godine. Trajaće dva sata.

Fanovi se nadaju da će se radnja filma nastaviti na mestu gde se dramatična zadnja epizoda serije završila 2013. godine. Brojna pitanja ostala su neodgovorena, a ono koje fanove naročito zanima jeste sudbina Džesija Pinkmena, Volterovog partnera u kuvanju meta.

A da li će se njihova želja ostvariti, trejler nam ne otkriva. U njemu vidimo kako policija ispituje Skinija Pita.

- Ne znam gde je. Nema šanse da vam pomognem da ga vratite u zatvor - govori on.

Zadnji put Džesi je viđen na kraju zadnje sezone kultne serije kako beži u ukradenom automobilu vođe bande. No da ćemo i Džesija i Voltera videti u seriji jasno je iz liste uloga u kojoj se navodi da će i Brajan Kranston i Eron Pol reprizirati svoje uloge.

Glumac Bob Odenkirk, koji u seriji i filmu glumi Sola Gudmena, priznao je portalu MovieWeb da su film snimili u potpunoj tajnosti.

- Teško mi je da poverujem kako ne znate da je film snimljen, ali jest, uspeli su. Znate šta hoću da kažem? Sačuvavši tu informaciju od javnosti napravili su neverovatan posao - izjavio je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • delija

    25. avgust 2019 | 18:08

    jednostavno serija je ekstra bila i trebali su jos da je snimaju..mnogo je otvorenih stvari ostalo....bez skupih auta..bez silikonskih cica.bez ludila haosa serija odradjena vrh...

  • Bob Rock

    25. avgust 2019 | 20:43

    Ubedljivo najbolja i neponovljiva!

  • Stevo Visekruna

    25. avgust 2019 | 20:33

    Reziser je rekao da nije htio da produzava seriju iz razloga sto bi mogla da izgubi kvalitet. upravo nesto sto se kasnije deslio sa GOT. Inace nisam pogledao seriju pored ove da joj kvalitet raste od prve do poslednje sezone.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA