≫ 

Ekranizacija najstrašnijeg romana Stivena Kinga svih vremena: "TO: Drugo poglavlje" stiže u bioskope

Zlo se ponovo pojavilo u Deriju i reditelj je ponovo okupio Klub gubitnika u „TO: Drugo poglavlje“, kraju najuspešnijeg horor filma svih vremena

  • 0
Film IT 2 Foto: Promo/Brooke Palmer

Dvadeset sedam godina nakon što je Klub gubitnika savladao Penivajza, on se vratio ponovo da napada gradić Deri. Gubitnici su danas odrasle osobe koje su odavno krenule svaka svojim putem. Međutim, stanovnici Derija počeli su opet da nestaju, pa Majk, jedini iz grupe koji je ostao u njihovom rodnom gradu, pozove ostale da se vrate kući. Još uvek imaju otvorene rane iz prošlosti, ali moraju da se suoče sa svojim najvećim strahovima kako bi jednom zauvek pobedili Penivajza… i nađu se opet na putu klovnu koji je postao još smrtonosniji.

Film IT 2 Foto: Promo

Film je nastavak Musketijevog  kritički hvaljenog hita „TO“ koji je osvojio svet 2017. godine, zaradivši više od 700 miliona dolara.

Nastupaju James McAvoy (the “X-Men” franchise, “Split,” “Glass”) kao Bill, Jessica Chastain (“Zero Dark Thirty,” “Mama,” “Molly’s Game”) kao Beverly, Bill Hader (televizijska serija “Barry,” “The Skeleton Twins”) kao Richie, Isaiah Mustafa (televizijska serija “Shadowhunters: The Mortal Instruments”) kao Mike, Jay Ryan (televizijska serija “Mary Kills People”) kao Ben, James Ransone (televizijska serija “The Wire”) kao Eddie, i  Andy Bean (“Swamp Thing,” “Allegiant”) kao Stanley. Svoje uloge iz prethodnog filma, kao mladi članovi Kluba gubitnika, ponovili su Jaeden Martell kao Bill, Wyatt Oleff kao Stanley, Jack Dylan Grazer kao Eddie, Finn Wolfhard kao Richie, Sophia Lillis kao Beverly, Chosen Jacobs kao Mike kao  Jeremy Ray Taylor kao Ben. Bill Skarsgård vratio se u ulozi Penivajza.

Film TO DRUGO POGLAVLJE  u bioskope dolazi u četvrtak 05. septembra. 

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA