• 5

"Samo Bog sve može da napravi savršeno" Oglasili se autori "Igre prestola" posle 2 meseca ćutanja

eniof i Vajs nisu hteli da komentarišu peticiju u kojoj se zahteva snimanje nekog drugačijeg kraja priče

  • 5

Autori serije "Igra prestola", čiji kraj se dopao zaista retkima od miliona fanova koji su je pratili osam godina, konačno su progovorili nakon više od dva meseca ćutanja.

Dejvid Beniof i D. B. Vajs pričali su za japanski TV kanal "Star channel", i poručili svima - samo Bog može sve da napravi savršeno.

- Nismo mi znali da će serija postati ovako 'velika'. Počeli smo je kao projekat iz strasti, i proveli skoro deset godina svog života praveći je. Nismo imali pojma da će napraviti takav odjek - rekao je Beniof.

- Znate, kada se ručno prave divni persijski tepisi, postoji tradicija da moraju da imaju neku malu grešku. Tako je, kod nas, bilo sa onom kartonskom čašom za kafu - rekli su oni.

"Samo Bog sve može da napravi savršeno," dodali su oni tom japanskom kanalu.

Beniof i Vajs nisu hteli da komentarišu peticiju koju su pokrenuli nezadovoljni gledaoci, a u kojoj se zahteva snimanje nekog novog, drugačijeg kraja priče.

VIDEO: Glumci iz „Igre prestola“ otkrivaju koje su im omiljene scene smrti

(Telegraf.rs/mondo.rs)

Komentari

  • Got

    Kad su vec videli da se zahuktava, trebalo je da se reorganizuju i usmere tu strast da opravdaju popularnost i pare koje su dobijali od publike. Nemaju izgovor za to sto su srozali seriju u poslednje 3 sezone, a posebno za katastrofalan kraj koji je bio uvreda za sve verne gledaoce serije. Nije samo stvar loseg kvaliteta, vec nedostatak njihove zainteresovanosti da urade i privedu stvar do kraja kako dolikuje takvom projektu. Otaljali su posao, to je zamerka. Serija je mogla da bude najbolji projekat ikada uradjen. Posle zavrsetka serije, niko je vise nije ni spomenuo, a kamoli pogledao reprize. Kao da se nije ni desila, toliko je bilo lose.

  • Перагеније

    Немам замерки, осим пар техничке природе. Све важне судбине су оправдане; остало су ситнице, мање-више.

  • Kale

    Mogli su još jedno 10 sezona da snime

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima