Pogledajte trejler za film "Vojna akademija 5": Kako se poznati junaci bore za ono što je najvažnije

Otkrijte više o avanturama omiljenih junaka koji prolaze kroz životne izazove

  • 0
Film Vojna akademija Foto: Promo

Objavljen je trejler za film "Vojna akademija 5" koji su mnogi fanovi sa nestrpljenjem očekivali.

U njemu glavne uloge tumače Bojan Perić, Nina Janković, Jelisaveta Orašanin Teodosić, Miloš Timotijević, Slaven Došlo, Andrea Ržaničanin, Vaja Dujović, Anđela Jovanović, Vučić Perović, Viktor Savić, Đorđe Stojković, Miodrag Dragičević, Jovan Jovanović, Davor Golubović, Ivan Mihailović, Dragana Dabović...

Novi nastavak donosi avanture poznatih junaka koji prolaze kroz životne izazove, od poslovnih, poput kapetana Danijela Stošića, koji pokušava da se vrati staroj ljubavi - letenju, do životnih, poput Roksande i Vasiljevića, koji će se boriti za opstanak veze, ali i Saše i Klisure, koji se bore za potomstvo.

Film Vojna akademija Foto: Promo

U novom nastavku pratimo i avanture mladih potporučnika koji se trude da prežive u divljini, na obuci za specijalnu jedinicu, kada će na test izdržljivosti doći njihova prijateljstva i ljubavne veze.

Ulaznice za svečanu premijeru filma, koja će se održati u sredu, 2. oktobra u 20.30 sati u Sava centru, mogu da se kupe od petka, 13. septembra na blagajni Sava centra kao i svim prodajnim mestima Tickets (bivši Eventim).

Nakon Beograda, slede i premijere u drugim gradovima: 3. oktobra u Novom Sadu, 4. oktobra u Kragujevcu i Kraljevu, 5. oktobra u Nišu, 7. oktobra u Obrenovcu, 8. oktobra u Gornjem Milanovcu i 9. oktobra u Banja Luci.

Film Vojna akademija Foto: Promo

Film će se od 03. oktobra naći na redovnom repertoaru bioskopa širom zemlje i regiona.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA