≫ 

Urnebesno: Ovako izgleda mjuzikl iz Bolivuda bez muzike u pozadini

Bolivud filmovi su pretežno melodramatični, bave ljubavnim temama, ljubavnim trouglovima, porodičnim vezama, slomljenim srcima...

  • 1

Bolivud - indijska filmska industrija proizvodi oko dvesta filmova godišnje i to pretežno mjuzikl. Da li ste se nekada zapitali kako izgleda indijski mjuzikl bez tona?

Bolivud filmovi su pretežno melodramatični. Bave ljubavnim temama, ljubavnim trouglovima, porodičnim vezama, slomljenim srcima... Većina glumaca su odlični igrači, a neki od njih su i pevači.

Bolivud, mjuzikl Foto: Prinstcreen/Facebook

Na Fejsbuk stranici "Bolo Wajahat" pojavio se  interesantan video koji je postao viralan, koji otkriva koliko čudno i smešno izgleda gluma kada u mjuziklu nema muzike u pozadini.

U ovom videu glumica zavodi glavnog aktera, posmatra ga, pleše po poljani punoj ovaca, dok on svira frulu i pokušava da je poljubi. Oni plešu u lepršavoj retro odeći i trče niz livadu. Priznaćete ova scena bez muzike zaista nema smisla i deluje veoma smešno.

Pogledajte ovaj video prilog na početku teksta i ostavite nam u komentarima da li je i vas nasmejao kao nas.

Video: Bolivud dizao u vazduh auta po Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA