Anđela Jovanović zagrmela na crvenom tepihu pa otkrila: Ja sam ratnica princeza!

- Ja sam ratnica princeza, nešto između - rekla nam je Anđela kroz osmeh

  • 2

Glumica Anđela Jovanović, ćerka proslavljenih glumca Dragana Gagija Jovanovića i Branke Pujić, sinoć je zablistala na crvenom tepihu povodom premijere filma "Vojna akademija 5"

Anđela u filmu, ali i istoimenoj seriji tumači lik kadetkinje Svetlane. S obzirom da je vojna uniforma njen glavni kostim u filmu, na premijeru se dovezla u vojnom difenderu i  raskošnoj toaleti. Čim je kročila na crveni tepih, otkrila nam je kako se oseća i šta je zapravo bila njena zamisao kada je odabrala takvu odevnu kombinaciju.

Vojna akademija, premijera filma Sava Centar Anđela Jovanović Foto: Nikola Tomić

- Osećam se kao princeza u ovoj haljini i sa ovom šminkom. Osećam se super, došli smo u difenderima. Baš smo onako vojno ušli. Ja sam želela da se pokažem u pravom svetlu. Ja sam ratnica princeza, nešto između - rekla nam je Anđela kroz osmeh.

Mlada glumica je već tri godine u ovom projektu, pa je rešila da progovori o onome što ju je Vojna akademija naučila.

 
 
 
View this post on Instagram
Vojna akademija 5 ❤️ Photo: @emy612 #vojnaakademija #vojnaakademija5A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti) on

- Naučila sam mnogo strvari. Prvo koliko je to teško, i koliko je odricanja traži, kolika je disciplina potrebna. Drago mi je što sam imala priliku da radim sa svim tim ljudima i mojim kolegama, i nadam se da će biti još jedna sezona - rekla je Anđela.

Na premijeri su se pojavili i njeni roditelji, otac Gagi Jovanovi i majka Branka Pujić, koja u ovoj sezoni takođe ima ulogu u pomenutomostvarenju. Anđela nam je takođe otkrila koje sinoć imao veću tremu ona ili njeni roditelji.

Premijera filma Vojna akademija 5 Branka Pujić i Dragan Jovanović Foto: ATA Images

- Verovatno oni, pošto ja nemam tremu. Nikad nisam zadovoljna kao ni većina ljudi, ali se radujem ovome, jer mi je ovo nekako najdraži projekat koji sam radila - završila je Anđela.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu na početku teksta! 

(M.Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA