≫ 

Televizija najboljih filmova slavi 10 godina postojanja

Ako volite najnovije hitove i blokbastere, volite da pratite trendove i živite ubrzano, CineStar TV Premiere 1 i 2 kanali oslikavaju vaš životni stil

  • 0
Cinestar TV 10 godina emocija i filmova

Foto: Promo/Cinestar

U kojem ste filmu danas? Srećni? Ljuti? Zabavljeni? Dosadno vam je? Emocije čine ljude, a dnevno ih promenimo i nekoliko. Ne gleda vam se svaki dan isti film ili isti žanr. Izbor je važan, kao i svaka emocija, stoga CineStar TV Channels sa svojih šest kanala donose najveći izbor filmova!

CineStar TV Channels vode se misijom da svaki film mora u vama da pobudi prave emocije i učini ih delom filma. U svakom filmu pronaći ćete deo sebe i svaki će ostaviti određeni utisak. CineStar TV Channels u vaše domove već 10 godina donosi uzbudljive priče i podseća vas da svaki pojedinac u sebi nosi ličnu priču – bila ona fiktivna ili stvarna.

Cinestar TV 10 godina emocija i filmova

Foto: Promo

Povodom slavljenja ljudskih emocija i CineStar TV Channels filmskih kanala, pripremljen je bogat program ispunjen TV premijerama, filmskim hitovima i fantastičnim serijama, omogućujući tako gledaocima ekskluzivan i premijerni sadržaj 12 – 16 meseci nakon prvog prikazivanja u bioskopu. CineStar TV Channels okupljaju ukupno šest žanrovski predodređenih filmskih kanala prilagođenih potrebama svakog filmofila i ljubitelja serija, a uz premijerne filmove i nezaboravne serije, gledaoci mogu da pogledaju i atraktivni materijal o snimanju najnovijih filmskih hitova, ekskluzivne intervjue s glumcima i poznatim rediteljima, filmske vesti i još mnogo toga.

Koji filmski kanal je po vašem ukusu?

 

Ako volite najnovije hitove i blokbastere, volite da pratite trendove i živite ubrzano, CineStar TV Premiere 1 i 2 kanali oslikavaju vaš životni stil. Svake subote očekuju vas najnovije TV premijere koje nigde ranije nisu bile emitovane. U oktobru i novembru ove godine očekuju vas hit-filmovi poput filmova „Leptir“, „Robin Hud: Početak“, „Kursk: Prokletstvo dubine“, „Romansa u Maloj Italiji“, „Ledena potera“, „Snežna kraljica: Svet ogledala“, „Tajna svetionika“, ali i premijere serija „Metalna zvezda“ i „Dvojnik“.

Cinestar TV 10 godina emocija i filmova

Foto: Promo

Klasični ste, volite proverene stvari i optimalan miks staloženosti i akcije? Prvi kanal koji je započeo sve savršeno će pristajati vašim emocionalnim potrebama. Uz proverene filmove, svakog petka CineStar TV Channels emituju klasike koji su oduševili javnost i kritiku. „Metak u glavu“, „Drvo života“, „Bande Njujorka“, „Ubica iz budućnosti“, „We Are Your Friends“ samo su neki hitovi petkom koje nećete želeti da propustite.

Akcija, akcija i samo akcija! Ako volite eksplozije, brze automobile, energiju i poneki romantični izbor glavnih junaka, CineStar TV Action & Thriller je kao stvoren za vas. Osim proverenih akcionih junaka poput Džejsona Stejtama i Arnolda Švarcenegera, oduševiće vas provereni odabir filmskih akcionih klasika s novijim trilerima koji su se pokazali favoritima kod gledalaca.

Cinestar TV 10 godina emocija i filmova

Foto: Promo

CineStar TV Comedy & Family savršen je izbor za one koji vole da se smeju, gledaju tradicionalne romantične komedije ili biraju filmove za celu porodicu i prijatelje. Od Džulije Roberts , selekcije španskih i francuskih komedija, pa sve do simpatičnih i kultnih sitkoma, ovaj kanal je pravi izbor za puštanje „mozga na otavu“ i iskrenu sreću.

CineStar TV Fantasy kanal namenjen je ljubiteljima horora, naučne fantastike, magičnih priča i sveopšte napetosti u toplini svog doma. Od zombija, preko zaposedanja pa sve do svemirskih brodova, ovo je kanal koji će vas oduševiti, naterati da vrištite ili naprosto da preispitujete svoje znanje o zvukovima oko sebe.

Najgledaniji filmski kanali u regiji

 

Od pokretanja prvog kanala 2009. godine do danas, CineStar TV kanali se emituju u čak sedam zemalja u regiji, na platformama preko dvadeset vodećih operatera, a samim time omogućuju gledanje vrhunskog filmskog sadržaja u preko četiri miliona domaćinstava. Zanimljivo je istaći da prvi pokrenuti kanal grupacije CineStar TV i danas drži prvo mesto u gledanosti među svim filmskim kanalima koji se emituju putem platformi, i da je prema podacima TV Beata, CineStar TV Channels grupa za samo godinu dana ostvarila porast udela gledanosti od neverovatnih 96%.

Detaljnije o ponudi CineStar TV kanala i rasporedu emitovanja možete pronaći na web stranici. Uživajte u televiziji najboljih filmova i filmskim kanalima punih emocija uz CineStar TV Channels.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA