Vozač Formule 1 Luis Hamilton na audiciji za film "Top gan"

Hamilton je otkrio da je dobio ponudu da zaigra u nastavku kultnog filma "Top Gan", rame uz rame s Tomom Kruzom

  • 0

Vozač Formule 1 Luis Hamilton (34), otkrio je u intervjuu ESPN-u da je dobio ponudu da zaigra u nastavku kultnog filma "Top Gun: Maverik", rame uz rame s Tomom Kruzom. Film bi trebalo da se nađe u bioskopima naredne godine.

Ne, svetski prvak i junak animiranog crtaća "Cars 2" i filma "Zoolander 2", nije bio nezadovoljan scenarijom, već mu raspored nije dozvoljavao da se oproba kao pilot.

- Želeo sam, jako sam želeo, jer sam ja i veliki obožavalac tog filma, ali eto – imao sam priliku, ali nisam mogao da snimam - rekao je Luis i otkrio da je išao na audiciju, naučio tekst za jedan dan i… ništa.

To ne znači da ga jednog dana nećemo gledati u bioskopima. Hamilton je otkrio da je slao snimak za audiciju za, kako je rekao "jedan veliki film", ali da je uloga otišla u ruke Kurta Rasela.

Tokom jedne sezone vozači imaju 21 trkački vikend, a taj broj će se povećati naredne godine. Hamilton smatra da bi mogao da se posveti karijeri glumca tek kada se penzioniše.

Pogledajte insert iz filma "Cars 2":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA