• 29

Koneri, Brosnan ili Krejg - ko je najbolji kao agent 007? Glasajte za pravog Džejmsa Bonda

Kako budete glasali za svog favorita, tako će se ova lista menjati

  • 29

Već 57 godina snimaju se filmovi o tajnom agentu Džejms Bondu, a u ulozi jednog od najpoznatijih fiktivnih Britanaca dosada se okušalo šest glumaca u 25 filmova.

Kako je vreme odmicalo fanovi su sve češće počeli da ukrštaju koplja oko toga ko je najbolje predstavio agenta 007. Ko je spretniji, šarmantniji, smrtonosniji, zavodljiviji ili prosto verniji opisu koji je u svojim romanima dao Ijan Fleming?

Mi smo Bondove poređali po hronološkom redu, a vi glasajte ko vam se najviše dopao u crnom odelu i sa druge strane pištolja.

 

Iz liste je izuzet samo Dejvid Niven, s obzirom da njegov "Kazino Rojal" iz 1967. godine nije izdala zvanična produkcijska kuća Eon.

(D.D.S.)

Komentari

  • milicija

    Rodzer Mur

  • Sasa

    1. Son Koneri 2 Rodzer Mur Dzordz Lezembi 3 Timoti Dalton 4 Pirs Brosnan 6 Danijel Krejg.Ovo je redosled glumaca koji su snimali filmove o Agentu 007.Po kreatoru lika i po mojem misljenju Son Koneri je najbolji 007.

  • Dare

    1. Šon Koneri - jedan, jedini - najbolji. 2. Pirs Brosnan - duhovit, odmeren, elegantan. 3. Rodžer Mur - Klasika 70-ih 4. Danijel Krejg - Milenijalac, Liberal pa kao i sve u vezi s tim, slabo. 5. Timoti Dalton - Pokušaj inovativnosti, bez efekta. 6. Džon Lezenbi - nedovoljan broj filmova za ocenu.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima