Da li će "Dr Sleep" biti verodostojan nastavak kultnog horora "Isijavanje"?

Da li ste spremni za povratak u "Overlook" hotel?

  • 0
Dr Sleep Juan Mekgregor u filmu "Dr Sleep" / Foto: Printskrin/YouTube/Warner Bros. Pictures

Da se napravi nastavak horor knjige "Isijavanje" (The Shining), sad već legendarnog ostvarenja Stivena Kinga, može se reći da je loša ideja. Međutim, romanom "Dr Sleep" iz 2013. godine, King je ovo opovrgao.

Radnja "Dr Sleep" se odvija oko odraslog Denija Torensa, u "Isijavanju" dečaka sa sposobnošću da vidi mračnu istoriju sablasnog "Overlook" hotela, koji bije istu bitku protiv zavisnosti kao što je ranije i njegov otac. Deni nailazi na devojku koja "isijava", odnosno poseduje moć koja je možda i jača od njegove.

Sad je napravljen i istoimeni film, režisera Majka Flanagana koji je režirao popularnu TV seriju "The Haunting of Hill House", a sa Juanom Mekgregorom u glavnoj ulozi. Ostvarenje će se u bioskopima u Srbiji naći od 7. novembra ove godine. Prema rečima kritičara i novinara koji su imali mogućnost da film pogledaju pre premijere, reakcije su pozitivne. Međutim, to će se tek videti.

Da podsetimo, postoji i film "Isijavanje", u režiji Stenlija Kjubrika iz 1980. godine, a sa Džekom Nikolsonom i Šeli Duval u glavnim ulogama. Predstojeći film "Dr Sleep" predstavlja njegov nastavak.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA