• 2

HBO promenila odluku, stiže drugačija predradnja "Igre prestola"

Nova serija će se bazirati na istoriji Vesterosa, periodu koji pokriva kuću Targarjen vekovima pre događaja iz "Igre prestola"...

  • 2

"Igra prestola" će novi život pronaći na TV platformi HBO Max u novoj najavljenoj seriji "Kuća zmajeva" (The House of The Dragons), baziranoj na knjizi Dž. R. R. Martina "Vatra i krv".

Radnja će se dešavati pred događaje iz "Igre prestola", a seriju će producirati Martin, Rajan Kondal i Migel Sapočnik, koji je dobio nagradu Emi za režiju. Sapočnik će režirati pilot, kao i naknadne epizode ove serije.

Kuća HBO je prvobitno imala plan da napravi seriju u vidu drugačije predradnje "Igre prestola" sa Naomi Vots, ali je od toga odustala. Nova serija će se ipak bazirati na istoriji Vesterosa, periodu koji pokriva kuću Targarjen vekovima pre događaja iz "Igre prestola".

Knjiga "Vatra i krv" Džordža R. R. Martina nudi detaljni prikaz generacija dinastije Targarjen. Prvi tom je objavljen u novembru 2018. godine, a sledeći će, navodno, uskoro biti dostupan čitaocima.

Ove vesti dolaze uz najave HBO Max, TV platforme preko koje će gledaoci moći da prate nova ostvarenja Grega Berlantija, Ridlija Skota, Elizabet Benks i mnogih drugih.

Video: Glumci iz „Igre prestola“ otkrivaju koje su im omiljene scene smrti

 

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Šteta

    Juče se završila hronika tajms skvera na hbo, odlična serija.

  • Tiši

    Kekekeke

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima