• 0

Čekanje od četrdeset godina se isplatilo: Isijavanje dobilo nastavak

Malo je filmskih ljubitelja koji nisu pogledali kultno ostvarenje Stenlija Kjubrika “Isijavanje“ (The Shining), a gotovo svi u glavi imaju kultne scene sa sekirom koju u rukama drži Džek Nikolson

  • 0

Od “ Isijavanja” je prošlo četrdeset godina, a sutra nam pretpremijerno u bioskope dolazi nastavak ove kultne priče Stivena Kinga – DR SLEEP sa Evan Mekgregorom u glavnoj ulozi. Film još nije ni počeo svoj bioskopski život, a kriitka ga je proglasila jednim od najboljih filmova 2019. godine.

“Dr Sleep” prati priču Deni Torensa, 40 godina nakon njegovog zastrašujćeg boravka u hotelu Overlook u filmu "The Shining".  Evan Mekgregor, Rebeka Ferguson i pridošlica Kajli Kjuran glume u psihološkom trileru, u režiji  Majk Flanaganga, prema scenariju baziranom na romanu Stivena Kinga.

ISIJAVANJE film

Foto: Promo

Još uvek preplašen traumom koju je pretrpeo kao dete u Overlook-u, Den Torens se borio kako bi pronašao neki privid mira. Ali taj je mir ubrzo narušen kada upozna Abru, hrabru tinejdžerku sa snažnim paranormalnim darom, poznatim kao “shine.”  Instinktivno prepoznajući da Den deli njenu moć Abra ga je potražila, očajna za njegovom pomoći protiv nemilosrdne Rouz i njenih sledbenika, "The True Knot", koji se hrane "shine"-om nedužnih u potrazi za besmrtnošću.

Stvarajući neverovatno savezništvo, Den i Abra ulaze u brutalnu bitku na život ili smrt sa Rouz. Abrina nevinost i neustrašiva moć njenog "shine"-a teraju Dena da prizove svoje moći kao nikad pre, odjednom suočen sa svojim strahovima i ponovo budeći duhove svoje prošlosti.

Film Dr Sleep od sutra će se pretpremijerno naći na repertoaru odabranih bioskopa a od 7. novembra na repertoaru bioskopa širom Srbije.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs/PR)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima