• 1

Preko 50.000 gledalaca je za manje od dve nedelje pogledalo film “Ekipa”

Andrija Milošević i Milica Tomašević u insertu iz filma "Ekipa"

  • 1
Film Ekipa promo

Foto: Promo

Novi Sad, Niš, Kraljevo, Kragujevac, Smederevo, Čačak samo su neki od gradova čija je publika, pored prestoničke, imala priliku da pogleda i ovacijama pozdravi glumački i autorski tim domaćeg filma „Ekipa“. Za manje od dve nedelje prikazivanja zabavno ostvarenje reditelja Marka Sopića pogledalo je 50.000 gledalaca što svrstava ovu krimi komediju u top pet domaćih filmova za ovu, 2019. godinu.
Osim u gradovima Srbije i Bosne i Hercegovine film tek treba da započne svoj bioskopski život u Crnoj Gori i Severnoj Makedonijije. Film je prikazan i u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi, a tek mu sledi distribucija u Velikoj Britaniji, Švajcarskoj, Nemačkoj i Austriji.

- Doći do 50 000 je jedan san, doći do sto hiljada je drugi, a o trećem bolje da ne pričam. Za prvi ne verujem da se događa. Hvala svima koji su došli da pogeldaju - rekao je scenarista, glavni glumac i producent filma Rade Ćosić.

Film je sniman punih godinu dana na sportskim terenima Beograda, a iako naizgled okrenut temi savremenog domaćeg fudbala, kao i ideji pomirenja večitih domaćih klupskih rivala, scenarista filma imao je za cilj da prikaže kako, osim najvažnije sporedne stvari na svetu, život prati i nešto još važnije - ljubav.
U insertu iz filma koji sledi pogledajte kako je Andrija Milošević u ulozi Klupe pronašao "svoju ljubav."  

U ostalim ulogama našla su se poznata glumačka imena Dragan Jovanović, Srđan Žika Todorović, Ljubomir Bandović, glumci mlađe generacije Lazar Đukić, Ivana Dudić i Anđela Jovanović, a u filmu se pojavljuje i legenda fudbala Perica Ognjenović, kao i fudbaleri Milan Borjan, Saša Ilić i drugi.

(Telegraf.rs/PR)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima