≫ 

Deneris, Olaf, Elsa i jedan malo pogubljeni vitez: Ovi filmovi obeležiće zimske praznike

Gledaoce iz Srbije sigurno će najviše privući onaj u kome igra naš Boris Isaković

  • 1
Poslednji Božić Foto: Promo/2019 Universal Studios

Praznični filmovi neizostavan su pratilac zimskih svetkovina, a ova godina nije izuzetak. Čitav niz naslova sa božićnom i novogodišnjom tematikom već je počeo da stiže u bioskope i male ekrane, ali svu je ipak pažnju odnela nekolicina. Možete da pogodite koji su filmovi u pitanju?

Ako ne, donosimo vam jednu ledenu kraljicu, jednu zmajsku kraljicu i jednog vitez koji putuje kroz vreme:

"Poslednji Božić" (Last Christmas)

Ništa ne ide uz hladno vreme i tople napitke kao romantična komedija. Ova prati Kejt (Emilija Klark, Deneris iz "Igre prestola") čiji se život raspada. Kada prihvati da radi kao Deda Mrazov vilenjak u jednoj radnji, slučajno upoznaje Toma, mladića koji joj ničim izazvan ponudi svoje vreme, podršku i savete kako da prevlada loše navike.

Ono što će naše gledaoce naročito privući jeste to što u ovom filmu glumi i naš Boris Isaković.

Film je u bioskopima od 8. novembra.

Vitez pre Božića (The Knight Before Christmas)

Mladog viteza iz 14. veka magija će preneti kroz vreme, u 21. vek, nekoliko dana pre kraja 2019. godine. On bukvalno pada pred kola nastavnice iz jednog gradića u Ohajo, uverene da su njegov čudan govori i dezorijentisanost posledice potresa mozga.

U filmu igra Vanesa Hadžens, kojoj Netflix-ovi praznični filmovi nisu strani. Samo prošle godine u filmu "Zamena princeze" (The Princess Switch) igrala je čak tri verzije sebe.

Gledaoci nemaju sumnje da će "Vitez pre Božića" biti tipična komedija o devojci koja je odustala od ljubavi, samo da bi je u idealnom muškarcu našla kraj okićene jelke. Dakle, potpuno predvidiva. Ali ne sumnjamo da će je gledati, jer u ovo doba godine, samo to se i traži.

"Zaleđeno kraljevstvo 2" (Frozen 2)

O ovom filmu ne treba mnogo govoriti - nakon višegodišnjeg čekanja Elsa, Ana, Kristof, Olaf i Sven se vraćaju na radost i dece, ali i odraslih širom sveta. Jedva čekamo 22. novembar i njihove nove ledene avanture.

"Male žene" (Little Women)

"Male žene" ili "Devojčice" su roman Lujze Mej Alkot uz koji su generecije dece odrastale, smejale se i sazrevale. A nema boljeg vremena da se poseti kuća porodice Marč nego uoči zimskih praznika, jer mnoge od ključnih scena u knjizi dešavaju se baš u ovo vreme.

Sećate li se kada Džo leži na podu i gunđa "Božić neće biti Božić bez poklona", maštajući o svim lepim stvarima koje bi želela da ima? A onda pismo od oca sa fronta stigne u pravi čas da je podseti šta zaista u životu vredi?

E to želimo da vidimo u ovoj najnovijoj filmskoj adaptaciji. I od 25. decembra imaćemo i priliku.

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA