≫ 

Serija Prijatelji je trebalo da ima 4 glavna lika: Dvoje njih je skoro otpalo, a svi ih obožavamo

Originalna ideja je bila da glavni likovi budu Ros, Rejčel, Monika i Džoi, a Fibi i Čendler trebalo je da budu samo sporedni likovi

  • 2
Friends, Prijatelji serija

Foto: Profimedia/Everett

Serija Prijatelji jednako je popularna i 15 godina nakon što se završilo njeno emitovanje, ali jeste li znali da u početku nije bilo planirano da ima šest glavnih likova?

Originalna ideja je bila da glavni likovi budu Ros, Rejčel, Monika i Džoi, a Fibi i Čendler trebalo je da budu samo sporedni likovi.

Osim toga, kao glavni par nisu bili planirani Rejčel i Ros, već Monika i Džoi, ali budući da je, kako piše "Bustle", hemija između Dženifer Aniston i Dejvida Švimera bila očigledno jaka, producenti su na kraju izabrali da se fokusiraju na njih dvoje.

Friends, Prijatelji serija

Foto: Profimedia/Everett

Isto tako, jedini glumac koji nije morao da prođe audiciju za Prijatelje bio je Dejvid Švimer.

- On se pojavio na audiciji za pilot serije koju smo radili godinu dana ranije i nekako smo ga zapamtili. Za ulogu u Prijateljima smo mu odmah poslali ponudu, nije bilo audicije - priznala je scenaristkinja i producentkinja Prijatelja Mata Kofman.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA