• 1

Važan lik vraća se u "Okružen mrtvima", možda i ranije no što su gledaoci slutili

A otkriveno je i nešto novo o sudbini Mišon

  • 1

Nakon finala prvog dela 10. sezone "Okružen mrtvima" ("The Walking Dead"), producentkinja Anđela KanG otkrila je da se lik Megi Ri (Loren Koen) vraća u 11. sezoni, a možda čak i ranije.

Kang je tokom intervjua za "Deadline" upitana da publici otkrije nešto o ovom liku u 11. sezoni.

- Megi se vraća kao stalan lik u 11. sezoni, ali možda ćemo je videti i pre toga - rekla je ona.

via GIPHY

Nije želela da govori o detaljima njenog povratka, ali je otkrila da, iako je Koen otišla kako bi "probala nešto novo", vrata za nju su uvek otvorena.

- Mnogo mi je drago što ćemo pisati novo poglavlje Meginog života, jer je ona divno ljudsko biće i neodoljiva junakinja - rekla je ona.

Kang je takođe obećala da će omiljeni lik gledalaca Mišon (Dani Gurira) imati itekako uzbudljive trenutke u drugoj polovini sezone, a njen odlazak na samom kraju sezone je rezultat vrlo pažljivog kreiranja scenarija od strane Kang i drugih pisaca.

via GIPHY

- Deo njene priče ostao je da se tek ispriča u ovoj sezoni, ali planirali smo da sada izađe. Mislili smo da bi bilo interesantno ispričati priču sa njom, kako odlučuje da pomogne nekom ko je pomalo komplikovan - rekla je neodređeno ona.

(Telegraf.rs/CBR)

Komentari

  • dex

    eto od onakve serije su opravili tres..pokusavaju dramaturgijom nesto,pametnom bi bilo jasno od 5 sezone da je poceo kraj serije...cak i rik je napustio.....ali gledam samo da bi ogledao seriju i kraj..jer vec trosim tolike godine uz nju

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima