≫ 

Skarlet Johanson: "Crna udovica" će se baviti samooproštajem i porodicom

Glumica se sve više otvara o svom predstojećem Marvel filmu

  • 0

"Crna udovica" (Black Widow), predstojeći film sa Skarlet Johanson u glavnoj ulozi, vratiće nas u prošlost agenta i špijuna Nataše Romanov i objasniće odlučujući životni trenutak ove superheroine Marvel stripova.

Uz Skarlet, u filmu glume i Florens Pju, Rejčel Vajs i Dejvid Harbor.

U intervjuu za Vanity Fair, Johansonova se osvrnula na život Crne udovice koji se dešava između radnji filmova "Kapetan Amerika: Građanski rat" i "Osvetnici: Rat beskraja". Izjavila je da je taj period povezan sa njenom smrću u "Osvetnici: Kraj igre".

Skarlet Johanson Ekipa filma "Crna udovica" / Foto: Tanjug/AP

- Još uvek nemam zaokruženo viđenje o filmu, ali se bavi temama samoopraštaja i porodice. Crna udovica pred sobom ima izazov, jer je se nalazi u određenoj prelaznoj životnoj situaciji. Suočava se sama sa sobom, ali uspeva da prebordi sve krizne trenutke i postane prizemna i svoja - istakla je Skarlet.

O filmu znamo da će i Pju i Vajs igrati "Crna udovica" agente, dok će Harbor prikazati Crvenog zaštitnika (Red Guardian), sovjetskog pandana Kapetana Amerike.

Premijera filma "Crna udovica" zakazana je za 1. maj 2020. godine.

Video: Skarlet Johanson je prećutno podržala seksualnog predatora, a onda uradila nešto još gore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA