• 1

Potvrđeno: Očekuje nas nova verzija filma "Begunac"

Prvobitni film je delo Endrjua Dejvisa, a u glavnoj ulozi se oprobao Harison Ford kao optuženi, a u sporednoj Tomi Li Džons kao američki maršal koji vodi poteru za njim...

  • 1

Prema navodima portala Deadline, kuća Warner Bros. odabrala je Alberta Hjuza da režira novu verziju filma "Begunac", kultnog ostvarenja iz 1993. godine.

Prvobitni film je delo Endrjua Dejvisa, a u glavnoj ulozi se oprobao Harison Ford kao optuženi, a Tomi Li Džons, koji je dobio Oskara za ovo tumačenje, kao američki maršal koji vodi poteru za njim. I ova verzija je bila rimejk TV serije iz 1960-ih, koja je bila emitovana pune 4 sezone.

Međutim, ova predstojeća verzija je samo jedna od više adaptacija.

Godine 2000. kuća CBS pokušala je da napravi istoimenu seriju, koja je trajala samo jednu sezonu.

A onda, samo pre dva meseca, kratki video je najavio seriju u kojoj glumi Kifer Saterlend kao detektiv koji namerava da uhvati Bojda Holbruka čiji je lik greškom optužen da je kriv za ekspoloziju metro stanice u Los Anđelesu.

Znači, ova predstojeća verzija je peta po redu. Nećemo se začuditi čak i ako Warner Bros. planira celu franšizu. Međutim, "Begunac" iz 1993. važi za kritički uspešan film koji neće biti jednostavno nadmašiti. Ostaje nam da se nadamo da će Hjuz to uspeti to da porekne.

Pogledajte trejler iz 1993. godine:

(Telegraf.rs/Deadline.com)

Komentari

  • Stojko

    Kad ce Dragan Bjeloglic da snimi novu verziju Zikine dinastije?

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima