• 6

Samo na mts TV odjednom pogledajte sve epizode nove serije Siniše Pavića "Junaci našeg doba"

Giga Moravac dobio naslednika

  • 6

Nova porodična serija Siniše Pavića ,,Junaci našeg doba’’ u produkciji Telekoma Srbija i izvršnoj produkciji Košutnjak filma, od danas, 6. decembra, ekskluzivno je dostupna svim korisnicima mts TV. Aktivirajte novi paket mts TV video klub i po ceni od 990 dinara odjednom odgledajte sve epizode nove porodične serije jednog od najboljih i najpriznatijih scenarista sa naših  prostora, Siniše Pavića.

Junaci našeg doba

Foto: Košutnjak film

Posle kultnih serija koje su obeležile čitavu jednu epohu, poput „Vrućeg vetra“, „Boljeg života“, „Tesne kože“, „Srećnih ljudi“, „Porodičnog blaga“, „Stižu dolari“, „Bele lađe“, Siniša Pavić na male ekrane uvodi novu porodičnu seriju „Junaci našeg doba“.

Junaci našeg doba

Foto: Košutnjak film

Vrhunska ekipa, od autora do glumaca, nagoveštava seriju koju će publika želeti da odgleda u dahu, a maratonsko gledanje svih epizoda serije biće prava poslastica tokom prazničnih  decembarskih dana.

Junaci našeg doba

Foto: Košutnjak film

Putem aplikacije mts TV GO gledaoci će imati priliku da odgledaju sve epizode odjednom i na računaru, tabletu ili telefonu, uživajući uz plejadu naših poznatih glumaca među kojima su Igor Đorđević, Mina Lazarević, Branko Cvejić, Nenad Jezdić, Marija Vicković, Dejan Lutkić, Svetlana Bojković, Aleksandar Berček, Branislav Lečić, Mima Karadžić, Branimir Brstina, Milan Vasić, Stefan Buzurović i Vojin Ćetković.

Junaci našeg doba

Foto: Košutnjak film

Serija u režiji Mihaila Vukobratovića i Ivana Stefanovića prati život glavnog junaka, izvesnog Velimira Čičanovića, zvanog Čičko, nekada ljubimca devojaka koji se oženio na završnoj godini fakulteta, pa onda studirao još pet godina i u međuvremenu izgubio samopouzdanje. Čičko ne uživa veliki ugled kod svoje dece, a još manje kod supruge, promenio je tri stranke i u toj trećoj dogurao do funkcije držača kišobrana šefu stranke, zapao je u dugove i priključio se armiji gubitnika. Međutim, Čičko neočekivano dobija veliku šansu i ponudu da preuzme važan i odgovoran položaj u društvu.

Junaci našeg doba

Foto: Košutnjak film

Da li će i kako, Čičko i njegova porodica biti spremni da podnesu njegovu novu funkciju i status u društvu ostaje da se vidi, a prvi koji će imati priliku da to saznaju su upravo korisnici mts TV-a.

(Telegraf.rs/PR)

Komentari

  • Срб

    Верујем у добру серију али кваре углед ћетковић и луткић

  • Sremcica

    Jedan je SURDA jedan je GIGA jedan je ARANDJEL jedan je GAVRILO. NE MA TU POVRATKA VISE . ONI SU U SRCU ZAUVEK

  • Ja

    Realno, najbolje serije, bez ubistava, trovanja mladih sa glupim spanskim serijama. Sve njegove serije su ODLICNE!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima