≫ 

Simpsonovi opet vidoviti: Predvideli borbu Džošue i Ruiza, ali i pobedu u bokserskom okršaju

Mnogi su scenu iz jedne epizode serije "Simpsonovi" poistovetili sa revanšom dva boksera

  • 10
Homer Simpson, boks Foto: Tanjug/AP, Printskrin: Youtube/Rob Martin

Entoni Džošua je u revanšu održanom u subotu uveče pobedio Amerikanca meksičkog porekla Endija Ruiza čime je postao bokserski prvak, a to su, kao i mnogo drugih događaja, u jednoj epizodi predvideli i čuveni Simpsonovi.

- Simpsonovi su čak predvideli borbu između Endija Ruiza i Entonija Džošue - napisao je jedan od korisnika društvene mreže Tviter koji je sa svojim pratiocima podelio dve fotografije.

Na jednoj je scena nokauta koja se dogodila u trećoj epizodi osme sezone popularnije serije Simpsonovi koja je emitovana 1996. godine, a koju su 23 godine kasnije uporedili sa udarcem Džošue koji se nalazi tik uz prvu fotografiju.

Nije ovo jedino što su Simpsonovi predvideli. I ranije su kroz svoje epizode precizno najavili neke velike svetske događaje, među kojima i pad Kula bliznakinja 11. septembra.

Tu je bilo i apsurdnih ostvarenja, od toga da će Donald Tramp postati predsednik SAD, do toga da će pevačica Lejdi Gaga nastupati na Superboulu.

U epizodi iz 2017. godine u kojoj su kroz parodiju prikazali čuvenu seriju "Igra prestola" "otkrili" su šta će se dogoditi u pretposlednjoj epizodi.

Osim toga, ostvarila su im se proročanstva vezana i za neke sportske događaje, od finala Svetskog prvenstva u Rusiji do predviđanja najveće fudbalske afere.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    8. decembar 2019 | 19:29

    Genijalci. Šteta što odlaze u penziju.

  • Reks

    8. decembar 2019 | 19:21

    Znači da je pobeda namestena.

  • Dadada

    8. decembar 2019 | 19:16

    Vau predvideli kako crnac tuce debelog coveka i to desnim direktom. Vau kakva slucajnost. Inace samo Dzosua baca desni direkt niko drugi u istoriji boksa to nije radio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA