≫ 

Kakav šmeker: Kupio Sendinu jaknu na aukciji za četvrt miliona dolara, pa je vratio slavnoj glumici

Taj odevni predmet ne bi trebalo da završi u ormaru nekog milijardera samo zato da bi mogao da se hvali tim podatkom – rekao je anonimni kupac

  • 1
Olivija Njutn Džon

Printskrin: Youtube/Kabo

Kupac crne kožne jakne koju je Olivija Njutn Džon nosila u filmu “Briljantin” iznenadio je slavnu glumicu i poklonio joj tu jaknu, piše BBC.

Glumica je prodala jaknu, i još neke dragocenosti, na aukciji za sumu od 243.000 dolara, sa ciljem da novac uloži u svoj centar za istraživanje raka. Umesto da je čuva, nepoznati kupac je jaknu vratio Oliviji.

– Taj odevni predmet ne bi trebalo da završi u ormaru nekog milijardera samo zato da bi mogao da se hvali tim podatkom – rekao je anonimni kupac, koji i dalje ne dozvoljava da mu se otkrije identitet u javnosti.

– Izgledi da se pobedi recidiv raka uz pomoć najnovijih terapija, hiljadu su puta veći od toga da se neko pojavi iz vedra neba, kupi vam omiljeni predmet na aukciji i vrati vam ga – rekla je Olivija.

Film Briljantin, Olivija Njutn Džon i Džon Travolta

Film "Briljantin" Printskrin: Youtube/VideosMusicaVEVO

Jakna i crne tesne kožne pantalone koje je Njutn Džon nosila kao Sendi u filmu s Džonom Travoltom iz 1978. prodati su prošlog meseca različitim kupcima na aukciji na Beverli Hilsu prošlog meseca, za dvaput višu cenu od očekivane.

Olivija je prvi put saznala da boluje od raka dojke 1992. Ona je ranije ove godine rekla da se s rakom dojke bori treći put.

Kupac kožne jakne kaže da je njen najveći obožalac i poželeo joj brz oporavak. Njutn Džon je otkrila da će jaknu izložiti u svom centru u Melburnu.

– To je za mene neverovatno velikodušan čin, beskrajno sam mu zahvalna – rekla je 71-godišnja glumica.

Video: Od majice Majkla Džeksona do džempera Kurta Kobejna: Garderoba poznatih na aukciji

(Telegraf.rs/nedeljnik.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA