≫ 

Poslednja epizoda "Prijatelja" je najbolji TV završetak u poslednjih 20 godina

Nakon deset sezona, u poslednjoj epizodi svako odlazi na svoju stranu, Monika i Čendler idu da žive u predgrađe s blizancima, Džoj odlazi da radi na glumačkoj karijeri, Fibi život nastavlja s Majkom, a Rejčel i Ros napokon završavaju zajedno

  • 1
Friends, Prijatelji serija

Foto: Profimedia/Everett

Poslednja epizoda kultnog sitkoma "Prijatelji" proglašena je najboljim TV završetkom u poslednjih 20 godina. Ova informacija i nije neko iznenađenje s obzirom na to da je u SAD završetak serije koji se emitovao 2004. godine gledalo čak 52,5 miliona ljudi, zbog čega je postao jedan od najgledanijih završetaka u istoriji televizije.

Emotivni završetak nije označavao samo kraj serije, već i kraj bezbrižnosti i pozitivnog ludila koje su devedesete i “Prijatelji“ doneli celom svetu.

Bez obzira na to da li ste obožavalac “Prijatelja“ ili ne, lako je shvatiti zašto je završetak dobio tako visoki status, prenosi N1.

Nakon deset sezona, u poslednjoj epizodi svako odlazi na svoju stranu, Monika i Čendler idu da žive u predgrađe s blizancima, Džoj odlazi da radi na glumačkoj karijeri, Fibi život nastavlja s Majkom, a Rejčel i Ros napokon završavaju zajedno.

Kraj serije simbolično je prikazan i iseljavanjem iz Monikinog stana u kojem su ostali samo prazni zidovi.

- Okej, hoćemo li da popijemo kafu? - pitala je uplakana Rejčel na izlasku iz stana, a Čendler se na to našalio pitanjem "Gde ćemo?", iako svi znaju da će poslednju kafu popiti u kultnom "Central Perku" koji je bio lajtmotiv celokupne serije.

Video: Glumica raskinula veridbu, ali ne i vezu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    18. decembar 2019 | 16:32

    Ovo je najbolja i moja najomiljenija serija..savrsenstvo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA