≫ 

U filmu "U stvari ljubav" uhvatila je muža u prevari. Isto joj se desilo i u stvarnom životu

Glumica je na sličan način saznala za aferu njenog muža Keneta Brane sa Helenom Bonam Karter

  • 0
u stvari ljubav Foto: Promo

Različite priče privukle su nas u filmu "U stvari ljubav" (Love Actually), ali sam kraj, kada Ema Tompson bolno, ali snažno suoči muža sa njegovom aferom, verovatno je najsnažniji momenat filma. Istovremeno, scena u kojoj njen lik Karen shvata da ogrlica koju je našla među muževljevim stvarima nije za nju, tj. da je muž vara, te zbog toga plače u sobu, slomila je srca gledalaca filma.

Još jače ova scena deluje kada se sazna da ju je Ema Tompson preživela u stvarnom, privatnom životu.

Ona je priznala medijima da joj se nešto slično desilo i kada je saznala da je njen bivši muž, glumac Kenet Brana, vara sa koleginicom Helenom Bonam Karter.

- Ta scena, u kojoj moja junakinja stoji kraj kreveta i plače mi je bila tako poznata, jer je to nešto kroz šta sam sama morala da prođem. Ken je moje srce veoma jako slomio. Tako da sam znala kako izgleda pronaći ogrlicu koja nije namenjena za mene. Mada, nije bilo tačno tako, ali svi smo kroz to prošli - rekla je ona, prenosi The Telegraph.

Kenet Brana i Ema Tompson Kenet Brana i Ema Tompson Printskrin: Youtube

Ema Tompson se udala za Keneta Branu 1989. godine, a 1994. Brana je započeo aferu sa koleginicom Helenom Bonam Karter. Par se razveo 1995. godine, a Brana i Bonam Karter su bili u vezi sve do 1999. godine.

- Imala sam mnogo krvave prakse u tome da plačem u spavaćoj sobi, a onda obrišem suze i budem vesela i nasmejana, da pokupim deliće mog srca i stavim ih u fioku. Ali sve je to... krv ispod mosta - kazala je ona.

Ona za The Sunday Times rekla svojevremeno i da je oprostila Heleni aferu sa njenim mužem.

via GIPHY

- Ne možete se držati nečeg tako teškog. Bespotrebno je. Nisam imala energije za to. Helena i ja samo se pomirile pre mnogo godina. Ona je divna žena - rekla je Tompson.

Sve troje glumaca nastavili su dalje sa svojim životima, čak i učestvovali u zajedničkom projektu - svi su glumili u filmovima "Hari Poter" i gledaoci ih se verovatno sećaju kao profesorke Trilejni (Tompson), profesora Lokharta (Brana) i Belatriks Lestrejndž (Bonam Karter).

Video: Mene si našao da prevariš? Partnerka ga posle burne noći spazila na ulici, spasao ga prozor

(D.D.S./The Telegraph)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA