≫ 

Henri Kavil je sam sebe danima dehidrirao zbog samo jedne scene u "Vešcu": Počeo sam da mirišem vodu

Priznao je da je tih dana osećao kao "najjadnija osoba na svetu"

  • 0
Henri Kavil Printskrin: YouTube/Netflix

Britanski glumac Henri Kavil dokazao je da stvari ne radi polovično, otkrivši da tri dana nije pio tečnost kako bi se s premio za ulogu u seriji "Veštac" (The Witcher).

Fotografija iz scene kada njegov lik Geralt od Rivije sedi u kadi jedna je od najdeljenijih na mrežema protekla četiri dana, otkako je "Veštac" objavljen na Netflixu.

Gostujući u emisiji kod Grejama Nortona Kavil je otkrio da se za ovu scenu itekako pripremao, jer je za nju "morao da izgleda na određen način".

- Naravno, morao sam da vežbam. Dijete su teške, i bio sam gladan, ali kada deihidriraš samog sebe tri dana, dođeš u situaciju da možeš da namirišeš vodu - rekao je 36-godišnji glumac.

Priznao je da je tih dana osećao kao "najjadnija osoba na svetu".

- Stvar je u tome da ti se zbog nedostatka tečnosti koža istanji, lepi za mišiće, pa oni igledaju još više definisano. Prvog dana sam smeo da popijem litar i po vode, drugog pola litra i trećeg ništa. Snimanje je bilo četvrtog dana - rekao je on, na šta su drugi gosti emisije prokomentarisali da je "sahrana bila šestog".

via GIPHY

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, fanovi su mu bili zahvalni za ovu žrvu (tj. za scenu u kadi), no većina njih je naglasila da je dehidratacija vrlo opasna i da može da nanese dugotrajne posledice.

Serija "Veštac" počela je da se emituje 20. decembra na Netflixu, a iako su je pojedini kritičari loše ocenili, fanovima se uglavnom veoma dopala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA