≫ 

Kakvi majstori: Neometano uspeli da snime 7 epizoda serije u prodavnici nameštaja

Tek kada je postala hit na internetu, proizvođač nameštaja shvatio je da je snimljena u njegovoj prodavnici

  • 0
Ikeine visine Printskrin: Youtube/ThisIsChannel101

Dejv Seger i Pol Bartunek došli su 2009. godine na ideju da snime sapunicu, ali su želeli da to ne bude standardna parodija, nego su odlučili da je snimaju u prodavnicama jednog od najpoznatijeg proizvođača nameštaja.

To im je i pošlo za rukom i u roku od godinu dana uspeli su da snime čak sedam epizoda serije, a da o tome ne obaveste prodavnicu. Tek kada su se epizode pojavile na internetu, poznati proizvođač utvrdio je da su snimane u njegovim prostorijama, piše Bored Panda.

Sedam petominutnih epizoda neometano je snimljeno bez obzira na radnike i druge kupce koji nisu primetili ništa neobično.

Serija je nazvana "Ikeine visine" i zapravo je parodija na današnje sapunice. Ona sadrži sve što biste mogli da očekujete od ovog žanra: romantičnu priču, dramu, amneziju i ubistvo. Kreirana je kao veb-serija za Channel 101, neprofitni festival kratkog filma koji se jednom mesečno održava u Los Anđelesu i Njujorku. Emitovana je osam meseci i privukla je veliku pažnju publike, a na sajtu IMDB ocenjena je sa 7,9 zvezdica.

Poznati proizvođač nameštaja nije bio oduševljen ovim potezom, ali niko nije odgovarao zbog serije.

Seriju možete pogledati na Jutjubu i na Vimeu.

Video: Ova porodica je doslovno shvatila reklamu i uselila se u salon nameštaja!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA