• 1

Zvanično je: Bikovićev novi film je najgledanija komedija u istoriji ruske kinematografije

Nakon informacije da je film "Sluga" zaradio čak 3 miliona evra za jedan dan, stiglo je novo neverovatno obaranje rekorda

  • 1

Najnoviji film Miloša Bikovića "Sluga" zvanično je najgledanija komedija u istoriji ruske kinematografije, a preti da u rekordnom roku postane i najgledaniji film u istoriji ove bratske pravoslavne zemlje. Reč je o filmu koji je za samo jedan dan zaradio vrtoglava tri miliona evra!

Biković u ovom ostvarenju glumi glavnog junaka Grigorija „Grišu“, rođenog u bogataškoj porodici. Mladi Griša je toliko ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je „iznad zakona“.

Film Sluga, Miloš Biković

Film "Sluga", koji je oduševio Rusiju; Foto: Promo

Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mere i uz pomoć starog prijatelja, psihologa, smišlja plan kako da rehabilituje svog neposlušnog sina.

Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nezgodu, a kada dođe sebi, biće 1860. godina, a on će se naći na velikom seoskom imanju, kao obični sluga, bez veza i bez primesa života kakav je do tada živeo. Ljudi koji ga okružuju na imanju su takođe sluge i nikada nisu čuli za recimo - mobilne telefone.

Griša prolazi težak put od razmaženog bogataša do čoveka koji ceni mala životna zadovoljstva i vredan rad, koji upoznaje dobre strane pravog prijateljstva i naravno, ljubavi.

Film Sluga, Miloš Biković

Biković u filmu "Sluga"; Foto: Promo

U filmu koji je režirao Klim Šipenko, pored Bikovića igraju i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva…

Video: Bog ne želi da prisili čoveka da ga voli, na osobi je da otkrije veru

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Mirjana

    Sve sto Bikovic radi je prvoklasno

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima