• 5

Antonijević odgovorio Bjeli zašto ga posle 4 godine optužuje da mu je nudio mito

- Odgovor Bjelogrlica na moje pismo bi bio jako zabavan da posredi nije ozbiljna stvar - kaže Antonijević

  • 5

Reditelj Predrag Gaga Antonijević optužio je kolegu reditelja, producenta i glumca Dragana Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film "Jesen samuraja". Antonijević je dostavio medijima i prepisku sa Bjelogrlićem iz 2016. godine, u kojoj se govori o tome “da bi moglo da se zaradi 100 soma”, a u dotičnom mejlu se vidi i da Antonijević to kategorički odbija.

Usledio je brzi odgovor tvorca "Senki nad Balkanom", i Bjelogrlić je odmah rekao da nikada takvu prepisku nije vodio sa Antonijevićem, niti mu je  nudio mito.

- Kako je došlo do toga da se lažira prepiska od pre četiri godine biće utvrđeno u sudskom postupku i pred nadležnim organima. Zašto se ovaj gnusni napad na mene pojavio baš sada - zapitao se Bjelogrlić.

Dragan Bjelogrlić

Dragan Bjelogrlić/ Foto: Milena Đorđević

Sada je stigao novi odgovor Predraga Antonijevića na izjave Bjelogrlića. Prenosimo ga u celosti:

"Odgovor Bjelogrlića na moje pismo bi bio jako zabavan da posredi nije ozbiljna stvar. Pogotovu tvrdnja da sam našu prepisku u kojoj mi nudi mito falsifikovao i da će on to dokazati pred nadležnim organima.

E, da ne bi sad svi večno čekali da se on tim organima obrati, ja sam već preduzeo korake u tom pravcu. Ne treba lažova i korupcionaša pustiti da pod pretpostavkom nevinosti nastavi sa mahinacijama.

Umesto da sa kompjuterom pod miškom trči u policiju na forenzičku analizu, Bjelogrlić u svom odgovoru na moje pismo baljezga iz očaja svakakve budalaštine, uključujući i falsifikovane imejle.

Predrag Antonijević

Predrag Antonijević/ Foto: Nikola Tomić

Nije tema ovde ko je bio u zatvoru. Jesam kratko u istražnom, osumnjičen za izbegavanje vojske, pravosnažno slučaj rešen u moju korist. Inače, nikakva tajna, pisano dosta o tome svojevremeno, dao sam i sam mnoge intervjue opisujući iskustvo. Čak nije tema ni ko će u zatvor tek da ide. Kao što nije tema što sam podržao odličan scenario Vuka Ršumovića “Čuvari formule”.

Šta je trebalo? Da ga diskvalifikujem jer mu je producent korupcionaš? Da isto diskvalifikujem i “Samuraja” jer ih je Bjela nanišanio za svoju kombinaciju. Da prijavim sve Upravnom odboru i srušim ceo konkurs sa odličnim projektima Golubovića, Đorđevića, Koje, Ležajića? Meni je savest apsolutno mirna i ponovo bih isto uradio.

Nije ni tema zašto sam baš sada izašao sa informacijama o Bjelogrlićevim mahinacijama. Kao što sam objasnio u prvom pismu, razlozi su isključivo lične prirode. Neću da dozvolim da me bilo ko, a pogotovu Bjelogrlić svojim prljavim kampanjama kao čoveka i profesionalca dovodi u pitanje.

Nije ni tema što on hoće od sebe sad da napravi žrtvu nekakvog političkog progona jer, zaboga, baš kad je pokreno borbu protiv upravnog odbora FSC i Jelene Trivan, namesti mu zli “drzavni” reditelj falsifikovane imejlove. Njemu, Če Gevari srpskog filma. Slatko bih se smejao da mi nije odvratno."

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Mile

    Znamo sve o obojici, ne zna se ko je tu "posteniji" , ali je interesantno da to sad izadje na svetlost dana kad je Bjela digao glas protiv kica i sunda... pa i politicke jednopartijske vladavine i jednoumlja koje vlada u sveri medija... E pa bas nismo toliko glupi... pravite od njega Heroja na ovaj nacin.. a ovaj Antonijejevic pa to je baraba malo veca od Bjele

  • Nikola

    Policija lepo obojici lisice na ruke pa na poligraf, kese na glavu i ostale metode dok sve ne priznaju obojica pa ko laze u cuzu i da vrati sve pokradeno. Tako radi ozbiljna policija i ozbiljna drzava a ne da nas davite njihovim prepiskama narednih mesec dana i onda nikom nista pojeo vuk magarca.

  • Ćale

    Svi sve znamo .. Iznecete prljav veš i o stablu Bjelogrlica nekom cukun desi kako je krao jaja da ga diskreditujete zato sto nije vas i zato sto je uspešan ... Pq bože najbolje serije producira i prodaje jednom opozicionaru Djilasu da mu diže rejting pa kako je smeo čovek da razmišlja svojom glavom ..... Da da nije ova vlast osvetoljubiva .. A Kojo, Djuricko .. gde su ? Ili šta rade ..?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima