Klaris Starling dobija svoju TV seriju: Očekuje nas neispričana priča o čuvenoj FBI agentkinji

Ova heroina je prvi put predstavljena u romanu "Kad jaganjci utihnu" Tomasa Harisa iz 1988. godine, dok ju je tumačila čuvena Džodi Foster u istoimenom filmu iz 1991...

  • 0
Klaris Starling, Kad jaganjci utihnu

Džodi Foster kao Klaris Starling / Printskrin: YouTube/Movieclips Classic Trailers

TV serija pod nazivom Clarice, koja će prikazati život jedne od omiljenih fiktivnih FBI agentkinja Klaris Starling, konačno je u procesu stvaranja.

Kuća CBS je naručila ovu seriju, čija je radnja smeštena u 1993. godinu, nakon događaja iz filma Kad jaganjci utihnu. Kako napominje Variety, ovo će biti dubinska neispričana priča o uspešnoj agentkinji koja se vraća na teren u potrazi za serijskim ubicama.

Ova heroina je prvi put predstavljena u romanu Kad jaganjci utihnu Tomasa Harisa iz 1988. godine, dok ju je tumačila čuvena Džodi Foster u istoimenom filmu iz 1991.

Ostvarenje je bilo nagrađeno sa 5 Oskara, od kojih je jedan pripao Fosterovoj, a drugi Entoniju Hopkinsu u ulozi serijskog ubice Hanibala Lektera. Da li će se i ovaj lik pojaviti u predstojećoj seriji, još nije poznato.

Obožavaoci kultne knjige i filma su oduševljeni, pa željno iščekuju objavljivanje datuma premijere.

(Telegraf.rs/Variety.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA