• 31

Supernova: United Media onemogućila gledanje N1, Sport Kluba, Nove S

Supernova ukazuje da je "velika prepreka u pregovorima bilo nedavanje Nove Sport, a bez minimalne garancije da će ključni sportski događaji ostati na Sport Klub kanalima"

  • 31

Kablovski operater Supernova, saopštio je danas da je "United Media" gledaocima onemogućila praćenje svojih kanala kao što su N1, Sport Klub, Lov i Ribolov, iako su nadležni Supernove uz velike napore pokušali da postignu dogovor sa "United Media".

- U želji da korisnicima omogući nastavak praćenja televizijskih kanala iz ''United Media'' portfolija, uz velike napore pokušali smo da postignemo dogovor s pomenutom kompanijom. ''United Media'' je dostavila nepovoljniju ponudu u odnosu na to što su imali kablovski operatori u prethodnom periodu. Naime, ponuda je dostavljena sa izuzetno visokom cenom, koja pritom ne obuhvata dozvolu za emitovanje svih njihovih kanala, uključujući Novu S i Novu Sport. I pored toga, bili smo spremni da zarad interesa naših korisnika, prihvatimo takve uslove, ali nažalost, ni to nije bilo dovoljno - navodi Supernova - najmlađi operator u Srbiji.

Kako dodaje Supernova, kablovski operater u vlasništvu Telekoma, "United Media" je "otišla korak dalje, i u pregovorima tražila da se teritorijalno i po broju korisnika ograničimo, odnosno, da se više ne širimo i ne razvijamo ukoliko želimo saradnju sa ''United Media''".

Takođe, Supernova ukazuje da je "velika prepreka u pregovorima bilo nedavanje Nove Sport, a bez minimalne garancije da će ključni sportski događaji ostati na Sport Klub kanalima".

Tokom pregovora, navode dalje, u više navrata su, kažu, pokušali da pronađu kompromisno rešenje i da se u skladu sa tim razgovaralo da kanali United Media budu u ponidu mts TV, za šta su, navode, tražili pisanu ponudu ali je nisu dobili.

- Nažalost, umesto daljih pregovora o nastavku saradnje, iako smo prihvatili osnovne elemente ugovora, cenu i dužinu trajanja ugovora, United Media je neočekivano onemogućila praćenje svojih kanala velikom broju gledalaca Supernove - navodi Supernova.

Supernova ističe da se na tržištu i dalje izdvaja najpovoljnijom ponudom sa najvećim izborom kanala, kao jedini operator sa više od 250 kanala u osnovnom paketu.

- Konstantnim bogaćenjem sadržaja, Supernova nastoji da održi visok kvalitet usluge, tako da su našim korisnicima od 1. januara dostupni i novi paketi od četiri CineStar kanala, novi muzički kanal Toxic kao i gejming kanal Arena Esport. Najveću novinu u ponudi najmlađeg operatora u Srbiji predstavlja Max paket koji obuhvata kompletne usluge - dostupnost svih kanala, uslugu 'TV po tvom', maksimalnu brzinu kućnog interneta od 1 Gigabajta, kao i neograničene razgovore ka svim fiksnim i mobilnim mrežama u nacionalnom saobraćaju, a korisnike uskoro očekuje i mogućnost kupovine televizora na 24 rate bez kamate - navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LA

    Kakva drskost, nemate SK ali cemo vam dati gejming, muzicki...Mene ne zanima politika ni njihova borba za trziste ja hocu SK koji je bio na popisu kanala kada smo potpisali ugovor. Od 200 kanala, kojima se hvale, 180 su djubre koje nikada ne gledam.

  • Pesic Dragan

    Kvalitet slike na Supernova kablu je kriminalno los !

  • Žule

    A ti Miki. Ti pošto ne gledaš tv pravac neka vukojebina na vrh Stare planine. Gde nema ni vode ni struje. Tamo ti je mesto. Laku noć

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima