Hrvatski glumac posle Gotovine glumi Nikolu Teslu: "Ostvarenje mojih snova"

- Bio sam veliki fan "Doctora Whoa" pa, nakon što je došla ponuda da odigram lik jednog od meni najdražih istorijskih likova, bio sam presrećan, pretvorilo se u posao iz snova - kratko je prošle godine izjavio Višnjić...

  • 19
Goran Višnjić Printskrin: BBC

Šibenčanin Goran Višnjić (47) podelio je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama prošlog novembra kako je dobio ulogu u jednoj od najdugovečnijih i najpopularnijih britanskih serija "Doctor Who".

Serija je od preksinoć počela da se emituje na BBC-ju, a iako je glumac u početku bio tajnovit oko uloge, sad su se i nagađanja kako će glumiti Nikolu Teslu potvrdila.

- Uvek sam bio veliki fan "Doctora Who"-a, pa, nakon što je došla ponuda da odigram lik jednog od meni najdražih istorijskih likova, bio sam presrećan, pretvorilo se u posao iz snova - kratko je izjavio prošle godine Višnjić.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic) on

Višnjić će se pojaviti u 12. sezoni serije čije je emitovanje počelo preksinoć. Poslednja uloga u kojoj su ga gledaci mogli videti bila je Ante Gotovina u TV seriji "General", koja je dobila veliki broj negativnih kritika. Iza Šibenčanina već je 20 godina uspešne karijere u Holivudu.

Goran je hrvatski glumac koji se pojavljuje u mnogim američkim filmovima i serijama, a kako kaže, mnogi nisu verovali da će uspeti.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic) on

- Ima dana kad još uvek ne mogu da poverujem gde se nalazim. Koliko sam daleko od svog malog grada Šibenika s velikim srcem i Hrvatske od koje me život doveo. Svaki dan sam zahvalan za ovo neverovatno putovanje i sve te predivne ljude u svom životu - rekao je glumac jednom prilikom.

Inače, "Doctor Who" je britanska naučno-fantastična serija koja se na BBC-u emituje od 1963. uz povremene pauze.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikodin

    21. januar 2020 | 16:28

    To mu je odlična uloga posle gotovine koji je razorio i spalio Teslin rodni kraj.

  • Ana

    21. januar 2020 | 16:31

    "hrvati najhrabriji narod na svetu, ne sto se niceg ne plase vec sto se nicega ne stide"

  • Nikola U.

    21. januar 2020 | 17:13

    Hrvat sa glumi Nikolu Teslu??!? Bolesno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA