Nikad viđene scene sa Nebojšom Glogovcem u Dvorani Kulturnog centra Beograda

Jedna od poslenjih uloga velikog glumca bila je u filmu "Moj jutarnji smeh"

  • 5
Nebojša Glogovac, Moj jutarnji smeh Printskrin: Youtube/Moj jutarnji smeh

Zbog velikog interesovanja publike još tri dodatne projekcije filma "Moj jutarnji smeh" biće održane u Dvorani Kulturnog centra Beograda.

Projekcije će se održati u četvrtak 6. februara, petak 7. februara i subotu 8. februara, uvek u 21 sat.

Kako se ovog vikenda navršava dve godine od kako Nebojša Glogovac više nije sa nama, u znak poštovanja i sećanja ekipa filma "Moj jutarnji smeh" projekciju u subotu 8. februara posvećuje njemu.

Posle projekcije, publika će moći da pogleda i deo snimljenog materijala sa Nebojšom Glogovcem koji se nije našao u finalnoj verziji filma. Projekciji će prisustvovati glumačka i autorska ekipa filma.

Film u režiji Marka Đrođevića prikazuje priču o zakasnelom odrastanju 30-godišnjaka Dejana koji konačno gubi nevinost. Sve to, u širem smislu, govori o jednoj generaciji koja je odrastala "pod staklenim zvonom" i čiji su roditelji  pokušavali da sačuvaju decu od surove realnosti. Sada, kada su roditelji izgubili dostojanstvo i snagu i kada su porodice počele da se urušavaju, njihova deca, već odrasli ljudi, konačno moraju da preuzmu odgovornost i suoče se sa životom.

Iznenađujuće, iskreno i duhovito debitantsko ostvarenje Marka Đorđevića pozdravljeno je višeminutnim ovacijama publike, a zatim i ovenčano Gran Prijem za najbolji film na Festivalu autorskog filma. Film je upravo prikazan u zvaničnom programu Festivala u Roterdamu.

Uloge u filmu tumače Filip Đurić, Jasna Đuričić, Ivana Vuković, Nebojša Glogovac i drugi.

Karte su u pretprodaji od utorka 4.2.2020. u Dvorani Kulturnog centra Beograda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA