Mislili ste da sve znate o "Prijateljima"? Evo nekoliko stvari koje su ostale nepoznate do danas

Ovu seriju sigurno znate napamet, ali da li ste znali ovo?

  • 0
Prijatelji uvodna spica

Foto:Printskrin/Youtube

U maju 2020. godine obeležiće se 16 godina od završetka kultne serije "Prijatelji". Ovaj sitkom je nekima i dan danas najsmešnija serija koju su ikad gledali. Tačno znamo šta će koji lik izgovoriti u određenoj situaciji, ali i dalje postoje stvari koje nas interesuju i na koje ne znamo odgovor. Kako izgleda "Ružni goli tip"? I da li je Monika nosila pravu ćurku na glavi?

Da li je smeh u pozadini bio stvaran?

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Friends (@friends) on

 

Skoro svaka epizoda serije "Prijatelji" je snimana pred publikom (200-300ljudi). Bilo je potrebno 5 ili 6 sati da se snimi jedna epizoda. Publika se najčešće sastojala od prijatelja glumaca iz serije, ljudi iz tima serije i poznatih ličnosti koji su bili fanovi serije. Kada su "Prijatelji" postali popularni, karte za prvi red na snimanju epizode su koštale oko 5.000 dolara.

Kako danas izgleda Rosova i Rejčelina ćerka?

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Noelle Sheldon (@noelle.sheldon) on

 

Emu su glumile bliznakinje koje 2020. godine pune 18 godina.

Da li je ćurka koju su Monika i Džoi nosili na glavi bila prava?

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Friends (@friends) on

 

Kortni Koks je u jednom intervjuu rekla da je ona želela da nosi pravu ćurku kako bi ju je i Met Leblank stavio na glavu. Nažalost, i najveća ćurka je bila previše mala za ljudsku glavu, pa su napravili ćurku od pene.

Gde je snimana uvodna špica sa fontanom?

Foto: Printskrin/Youtube/edisonlsm

Mnogi fanovi veruju da je u špici fontana iz Centralnog parka, ali to nije istina. Scena sa fontanom je snimana u jednom od paviljona "Warner Bros" studija u Los Anđelesu. I muzika je bila potpuno drugačija. Met Leblank je u jednom intervjuu rekao da je snimanje trajalo nekoliko sati i da su im se prsti potpuno smežurali od vode.

Cela serija je snimana u Los Anđelesu, dok su scene iz Njujorka snimane odvojeno i samo su ubačene u konačnu verziju. Neke scene su se snimale pred zelenim paravanom.

Da li je Ganter zaista barista?

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by James Michael Tyler (@slate_michael) on

 

Džejms Majkl Tajler, glumac koji je tumačio lik Gantera, bio je pravi barista kada je snimanje serije počelo. On je završio glumu i radio je kao statista u nekoliko filmova. Jednom ga je prijatelj pozvao da glumi baristu koji ne izgovara tekst i sve što treba da radi je da donosi kafu glavnim likovima. Kada je odlučeno da će serija nastaviti da se snima, Marta Kaufman je pitala Džejmsa da li ima glumačko iskustvo, nakon čega je Ganter počeo da priča sa glavnim junacima serije.

Da li serija "Dani naših života"  zaista postoji?

Da, postoji. To je sapunica koje se emituje na televiziji od 1965. godine, iako Džoi nikada nije zaista glumio u njoj. Ova serija je treća serija u istoriji američke televizije po dužini emitovanja, a četvrta po broju epizoda. Jedan od razloga zašto se ova serija pominje u "Prijateljima" je činjenica da su očevi Metjua Perija i Dženifer Aniston glumili u njoj.

Kako "Ružni goli top" zaista izgleda?

"Ružni goli tip" je krio svoj identitet skoro 20 godina, ni fanovi serije nisu znali ko je on. IMDB je dugo pretpostavljao da je ova uloga poverena Majku Hagertiju koji je u seriji poznatiji kao domar Triger, ali to nije istina. Misterija je rešena 2016. godine kada je otkriveno da je ovaj lik tumačio glumac Džon Haugen.

Foto:jon.haugen.754 / Facebook

Kako su glumci uspevali da odglume smešne scene, a da ne počnu da se smeju?

Istina je da zaista nisu mogli da izdrže. Na Internetu možete pronaći milion snimaka o njihovim propalim scenama, punih smeha. Najproduktivniji glumac, kada govorimo o broju pokušaja, bio je Metju Peri koji se često smejao i zasmejavao sve oko sebe.

(K.B. / Bright Side)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA