Kortni Koks otkrila koga bi volela da vidi u ulozi Džoija u rimejku "Prijatelja"

Popularna Monika Geler ima svoj "pik", a o kome je reč, ispričala je u emisiji “Hiking With Kevin”

  • 0
Serija Kortni Koks kao Monika Geler i Met Leblank kao Džoi Tribijani u seriji "Prijatelji" Printskrin: Youtube/David Rubin

Kao što je i zvanično potvrđeno, specijalno okupljanje popularnih "Prijatelja", Monike, Rejčel, Fibi, Rosa, Čendlera i Džoija zakazano je na kanalu HBO Max.

Dok se uveliko priča o ovoj novosti koja je odjeknula u svetu, glumica Kortni Koks, koja u popularnom ostvarenju igra lik Monike Geler, gostovala je u Jutjub emisiji “Hiking With Kevin” gde je sa svojim domaćinom, voditeljem Kevinom Nilsom pričala o čuvenom sitkomu koji ju je proslavio.

Jedno od pitanja za Kortni Koks bilo je koga vidi u ulozi Džoija Tribijanija ako bi se kojim slučajem snimao rimejk "Prijatelja".

Popularna Monika imala je svoj "pik". Naime, Koksova je izabrala mladog američkog glumca Timotija Šamalea, zvezdu serije "Homeland" i filma "Interstellar".

- Pa, Timoti Šamale može da bude Džoi. On je tako sjajan - rekla je Kortni Koks.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Timothée Chalamet (@tchalamet) on

Podsetimo, u originalnim "Prijateljima" lik Džoija Tribijanija glumi Met Leblank.

Kortni Koks i Kevin Nilson složili su se da bi dobar izbor za ulogu Rosa Gelera u rimejku "Prijatelja" bio glumac Džona Hil. Kao što je poznato, Rosa u čuvenom sitkomu igra Dejvid Švimer.

Pogledajte gostovanje Kortni Koks u emisiji “Hiking With Kevin”:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA