≫ 

"Uvod u anatomiju" se zvanično oprostio od svog omiljenog doktora

Džastin Čejmber prošlog meseca iznenadio je fanove svojom odlukom da napusti seriju, a sledeće nedelje će se likovi iz serije zvanično oprostiti od Aleksa Kareva

  • 0

Serija „Uvod u anatomiju“ sledeće nedelje će se zvanično oprostiti od doktora Aleksa Kareva.

U trejleru za predstojeću epizodu čiji je naziv „ Ostavi svetlo upaljeno“, prikazani su nezaboravni momenti iz svih 16 sezona, uključujući prvi dan Aleksovog stažiranja, sve do momenta kada je postao šef hirurgije u bolnici "Grej-Sloun memorijal". Pored nezaboravnih scena u trejler je ubačena emotivna pozdravna poruka: „Nakon šesnaest sezona, opraštamo se od doktora Aleksa Kareva. Pogledajte kako se njegova priča završava“.

Prošlog meseca, "ABC" potvrdio je za People magazin da Džastin Čejmbers(49) više neće glumiti u seriji. Glumica Krista Vernof, koja tumaču ulogu Karevove žene, istakla je da će gledaocima u nekoliko sledećih epizoda biti objašnjeno zašto je Aleks otišao.

- Polako ćemo, epizodu po epizodu, gledaocima otkrivati gde je Alex. Potrebno nam je još nekoliko epizoda kako bismo stigli do cilja i konačno objasnili gledaocima šta se dogodilo – objasnila je Vernog.

Glumac je prošlog meseca izdao saopštenje o svom izlasku iz serije.

„Ne postoji pravo vreme da kažem zbogom seriji i liku koji je definisao moj život poslednjih 15 godina. Već neko vreme razmišljam o tome da se oprobam u drugim projektima i ulgama. Napunio sam 50 godina, blagosloven sam, jer imam ženu koja me podržava i petoro prelepe dece, mislim da je sada pravo vreme za promenu. Želim da se zahvali ABC porodici, Šondi Rajms, originalnoj postavi serije Elen Pompeo, Čandri Vilson i Džejmsu Pikensu. Naravno, hvala i ostatku ekipe, onoj prošloj i sadašnjoj, i na kraju hvala fanovima na ovoj neverovatnoj avanturi“ – istakao je Čejmbers u saopštenju.

Odlazak Aleksa Kareva iz "Uvoda u anatomiju" verovatno je jedno od najvećih iznenađenja koja su se dogodila u istoriji ove serije. Šonda je poznata po brzoj i neočekivanoj zameni glumaca, pre odlaska Aleksa Kareva, najšokantniji momenat bio je smrt Mereditinog muža, Dereka Šeparda.

(K. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA