≫ 

"Mulan", "Ozark", "Tiho mesto 2": Šta nam filmovi i serije donose u martu

Da proleće vredi dočekati kraj malih i velikih ekrana, svedoče sledeći naslovi

  • 0
Filmovi Foto: IMDB

Sa filmovima kao što su "Mulan" i "Tiho mesto 2" s jedne strane i nastavcima hit serija poput "Zapadnog sveta“ i "Ozarka" s druge, u martu će, uprkos virusu, i bioskopi, i striming servisi biti vrlo posećena mesta.

Da proleće vredi dočekati kraj malih i velikih ekrana, svedoče sledeći naslovi. Birajte šta je vašem ukusu najdraže:

6. mart

"Spenser, poverljivo" ("Spenser Confidential"), Netflix

Film baziran na krimi-romanu "Zemlja čuda" Ejsa Etkinsa, prati Spensera (Marl Volberg), bivšeg policajca koji je tek pušten iz zatvora i želi da napusti svoj rodni Boston.  Spenserov bivši trener boksa i mentor Henri (Alan Arkin) uspeva da ga zadrži u gradu. On mu čak i dodeljuje partnera - amatera po imenu Hok (Vinston Djuk). Kada dvojica Spenserovih bivših kolega iznenada budu ubijeni, ova trojka se ujedinjuje sa Spenserovom nekadašnjom devojkom Sisi (Ilajza Šlezinger) kako bi rešili slučaj.

Film je režirao Piter Berg, na na Netflixu će se naći 6. marta.

13. mart

"Važno vreme adolescenije" ("Big Time Adolescence"), Hulu

Tinejdžer koji živi u predgrađu Njujorka odrasta pod jakim uticajem svog najboljeg prijatelja (koga igra Pit Dejvidson, bivši dečko Arijane Gramde). To znači da mu on istovremeno daje i savete o tome kako da prodaje drogu i da uživa u  svom novootkrivenom seksualnom životu.

15. mart

"Zapadni svet" ("Westworld", sezona 3.), HBO

Hit serija "Zapadni svet" vraća se na male ekrane 15. marta. Na kraju poslednje sezone, Mejv je i dalje tražila kćerku, ali je naučila i da postoje drugi parkovi osim Zapadnog sveta. Dolores je pobegla iz parka i sa sobom ponela "jezgra" nekoliko drugih domaćina uključujući i Bernarda.

U trećoj sezoni, Dolores je u "neo-Los Anđelesu", gde se udružuje sa novim likom Kejlebom (Aron Pol). Mejv je, u međuvremenu, završila u novom Delosovom parku čija je tema Nemačka u Drugom svetskom ratu, i prepun je simbola nacizma, što je šokiralo javnost kada je objavljen prvi trejler.

19. mart

"Altered carbon" (sezona 2.), Netflix

Ljubitelji naučne fantastike i detektivskih priča "progutali su" pre dve godine Netflixovu seriju "Altered carbon". Nakon uspešne prve sezone, serija se vraća za drugu 19. marta, i to sa novim glavnim glumcem i odlukom da još dublje ispitaju svet koji su stvorili.

Radnja je smeštena u svet iz budućnosti 2384. godine, kada su ljudi osvojili druge planete i omogućeno im je da produže životni vek, ubacujući svoje uspomene u druga, veštačka tela...

Osim igrane sezone, "Altered carbon" univerzum proširiće se i novom japanskom animom, koja je u pripremi.

20. mart

"Tiho mesto" ("A Quiet Place Part II"), bioskopi

Nastavak horor filma koji je pre dve godine oduševio publiku prati Evelin Ebot, koju tumači Emili Blant, i njenu deci Regan i Markusa kako putuju svetom u tišini, izbegavajući sve što proizvodi zvuk, a što je dovelo svet do njegovog kraha.  Dok se kriju, oni upoznaju preživelo ljudsko biće - muškarca kojeg tumači Kilijan Marfi, ali i bebu... Od tada oni susreću brojne pretnje...

20. mart

"Mulan", bioskopi

Igrani film koji mnogi očekuju, baš kao i crtani, vrteće se oko devojke koja se pretvara da je muškarac u kineskoj narodnoj vojsci i postaje jedan od njenih najvećih ratnika. No, za razliku od animirane avanture, u kojoj je Mulan bila praćena svojim porodičnim zmajem (preduhoviti Edi Marfi), u ovoj verziji ona će morati da se snađe i bez Mušua, i bez svog ljubavnika Čenga. 

27. mart

"Ozark" (sezona 2.), Netflix

"Ozark" je jedna od Netflixovih serija koja je najlakše na sebe "navukla" gledaoce. Na prvi pogled radnja podseća na "Čistu hemiju" ("Breaking bad"), sa Martijem Brdom, uzornim ocem i mužem, koji u nezgodnoj situciji počinje da radi za kartel.

Ipak, samo na prvi pogled. "Ozark" donosi brojne neočekivane momente, priča je sa svakom epizodom sve zanimljivija, likovi ne liče na one na koje su čak i najverniji gledaoci serija navikli.

Treća sezona već na prvi pogled obećava.

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA